אוכל ומתכונים ששלחו תושבי נתניה

פרנץ' טוסט | צילום: מיכאלו אנטוני

מתכון פשוט וקל להכנת פרנץ טוסט שניתן לשתף את הילדים בהכנה ולעשות בוקר יצירתי בו כולם תורמים לארוחת הבוקר באדיבות קפה גרג

זמן הכנה: 5 דקות

  • דרגת קושי: קל

סלט קוסקוס מרענן ועשיר בירוקים ופירות העונה | צילום: אפיק גבאי

מתכון קיץ קליל וטעים: סלט קוסקוס מרענן ועשיר בירוקים עם חמוציות ופירות העונה. הסלט מתובל בלימון ריחני, שיקצור מחמאות בכל ארוחה, באדיבות המותג מאסטר שף

זמן הכנה: 20 דקות

  • דרגת קושי: קל

פסטייה גבינות | צילום: אסף לוי

מתכון לפסטייה גבינות המשלב רכות וקריספיות, רעננות של טעמים במגוון של גבינות. באדיבות נדב מרום, השף הראשי של קפה גרג 

זמן הכנה: 30 דקות

  • דרגת קושי: בינוני

עוגת גבינה  | צילום: אפיק גבאי

מתכון לעוגת גבינה קרה. מתאימה כקינוח לכל ארוחה ואירוח. יש להכין מראש ולתת לעוגה הזדמנות להתייצב. אפשר להגיש עם ציפוי חגיגי של שמנת חמוצה ופירות יער או לחילופין לפזר פירורים של עוגיות על פני העוגה, באדיבות המותג מאסטר שף

זמן הכנה: 40 דקות

  • דרגת קושי: בינוני

פאדג' שוקולד | צילום: גליה אבירם

לקראת טו באב, מתכון לפאדג' שוקולד מפנק באדיבות רשת קפה גרג

    • זמן הכנה: 35 דקות
    • דרגת קושי: בינוני
    • תבנית לעוגה 24 מ"מ

קרם ברולה | צילום: אסף לוי

מתכון להכנת קרם ברולה ג'ינג'ר ותפוז, פינוק מושלם לסוף כל ארוחה באדיבות קפה בייגה

זמן הכנה: 1 שעה

  • דרגת קושי: בינוני

עוגת גבינה אפויה עם קרם וניל וגבינה אפויה | צילום: אסף אמברם

מתכון מנצח להכנת עוגת גבינה אפויה עם וניל וקרם ריבת חלב, המשאירה טעם של עוד באדיבות המותג מאסטר שף 

זמן הכנה: 50 דקות

  • דרגת קושי: בינוני

עוגת טירמיסו | צילום: אסף אמברם

מנה אחרונה בסגנון איטלקי: טירמיסו עם גרגירי וניל, מתאים לכל ארוחה חגיגית ואירוח, באדיבות המותג מאסטר שף 

זמן הכנה: 50 דקות

  • דרגת קושי: בינוני

פשטידת ספגטי | צילום: אסף אמברם

מתכון לפשטידת ספגטי בצורת עוגה, עם גבינות ופרחי ברוקולי, המהווה ארוחת ערב חגיגית או כמנת אירוח לכל אירוע באדיבות המותג ברילה

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • דרגת קושי: קל

פריטטה טבעונית | צילום: אלעד גוטמן

מתכון לפריטטה טבעונית באדיבות נדב מרום השף הראשי ברשת קפה גרג 

  • זמן הכנה: 15 דקות
  • דרגת קושי: קל