אוכל ומתכונים ששלחו תושבי נתניה

שטרודל תפוחי אדמה | צילום: אפיק גבאי

מתכון בשילוב חומרי הגלם המעבירים איכות ועוצמה לאניני הטעם ומגוללים מחול טעמי אדמה ופסגות בחך, מעטפת פריכה של בצק פילו ובתוכה מלית פירה תפוחי אדמה, ארטישוק צלוי וגבינות כחולות. מתכון לשטרודל תפוחי אדמה, ארטישוק צלוי וגבינות כחולות באשיבות טיב טעם

  • זמן הכנה: 50 דקות
  • דרגת קושי: בינוני

סלט סלק ותפוחים | צילום: קנספטיק

מתכון מרענן לסלט סלק ותפוחים, לשמור על הגזרה והבריאות ועם זאת ליהנות מסלט המכיל מרכיבים קצת שונים מהמובן מאליו. המתכון באדיבות רשת קפה בייגה. לכל אחד ממרכבי הסלט תכונות התורמות לבריאותנו כגון: חמוציות עוזרות לירידה בכולסטרול ומנעות נזק בעור ובמוח, אגוזי המלך בעלי נוגדי חמצון גבוהים המונעים מחלות לב ומחזקים מערכות רבות בגוף והסלרי בן למשפחת הסוככים צמח תבלין מרפא המונע לחץ דם וכולסטרול גבוה ובעל ויטמינים ומינרליים רבים. 

  • זמן הכנה: 10 דקות
  • דרגת קושי: קל

דניס צלוי ממולא לימונית ולימון | צילום: אפיק גבאי

מתכון לדניס צלוי ממולא לימונית ולימון בריא ופשוט להכנה באדיבות רשת טיב טעם. דגי הדניס הם בין הזנים הנפוצים לאכילה בארצנו הוא מגיע מן הים התיכון. דניס צלוי במלח ממולא לימונית ולימון 

  • זמן הכנה: 40 דקות
  • דרגת קושי: קל

שוק טלה בקדירת רכז רימונים, ענבים וסלקים | צילום: אפיק גבאי

כבוד יום העצמאת מתכון המשלב מגוון טעמים יחד הנרקמים למעטפת של בשר שוק טלה פריך בקדירת רכז רימונים, ענבים וסלקים, באדיבות רשת טיב טעם

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • דרגת קושי: קל

סינטה ממולאת תרד וחוביזה | צילום: אפיק גבאי

מתכון לסינטה ממולאת תרד וחוביזה פשוט וקל להכנה הנותן מענה נוסף למנות הבשר אותם אנו מגישים בחג, שכן ערב הסדר ידוע כחגיגית מטעמים עם מבחר מנות בשר, דגים, תוספות וסלטים ועל כן ישנו צורך לגוון ולהכין מנות מיוחדות ועם זאת פשוטות להכנה על מנת להקל על עורך הסדר. המתכון באדיבות רשת טיב טעם

  • זמן הכנה: 40 דקות
  • דרגת קושי: בינוני

סלמון בלימון | צילום: קונספטיק

שת קפה גרג מעניקה מנה המתבססת על מזונות קלים יותר המשלבים ירקות ודגים בבישול וטיגון בריא, מתכון סלמון בלימון על מצע לקט ירקות מוקפצים

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • דרגת קושי: בינוני

בראוניז | צילום: קנספטיק

מתכון לקינוח כשר לחג הפסח, בראוניז כשר שלא ניתן להפסיק לאכול באדיבות רשת קפה ביגה שתפתח בקרוב סניף בנתניה. המלצה לפסח: כאשר ממירים מתכון לרכיבים כשרים,  רצוי לבחור במתכונים שהמרכיב העיקרי שלהם אינו מתבסס על קמח, לבחור בתחליף שאינו דומיננטי בטעמו או לחילופין שישתלב היטב עם שאר המרכיבים 

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • דרגת קושי: קל

לביבות במילוי כרובית וגבינות | צילום: אפיק גבאי

מתכון עשיר בטעמים המשלב כרובית ומגוון גבינות בליווי מטבל פלפלים, עגבניות וגבינה. רשת טיב טעם מעניקה מתכון המשלב חגיגת טעמים בריאים, לביבות כרובית וגבינות. בדר"כ מבשלים כרובית במים, אך במידה וצולים אותה, המרקם והטעם משביחים והלביבות הופכות למעדן מלכים. ניתן להחליף את הגבינות בגבינות קשות אחרות לפי הטעם האישי.

  • זמן הכנה: 50 דקות
  • דרגת קושי: קל

בלרינה נפוליטנה | צילום: קנספטיק

מתכון להכנת פסטה בלרינה לגדולים ולקטנים באדיבות רשת קפה ביגה שתפתח בקרוב סניף בנתניה. מתכון פשוט וטעים במיוחד להכנה המשלב רוטב עגבניות ומגוון ירקות, כך תוכלו ליהנות מארוחה צהרים בריאה, מזינה וטעימה.

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • דרגת קושי: קל

רול ספרדי | צילום: אסף לוי

רשת קפה גרג מעניקה גוון בניחוח ספרדי לארוחת הבוקר בליווי מתכון למנת הרול הספרדי שלה. חשוב שארוחת הבוקר תכלול את כל אבות המזון, זוהי הארוחה החשובה ביותר ביום ובכל מדינה נהוג לאכול בה דברים שונים בהתאם למסורת

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • דרגת קושי: בינוני