אוכל ומתכונים ששלחו תושבי נתניה

סופגניות לצורך המחשה | צילום: אסף לוי

לכבוד חנוכה, מתכון לסופגניות עשירות, רכות ונימוחות בפה, במילויי קרם פטיסייר, באדיבות רן בן דוד הקונדיטור הראשי של רשת בתי קפה

  • זמן הכנה: שעתיים
  • דרגת קושי: בינוני

פסטה ירוקה | צילום: רונן מנגן

אין כמו להתפנק בחורף עם קערה ענקית של פסטה טובה, בליווי כוס יין איכותי ומישהו שיחלוק איתך את כל הטוב הזה. לרגל עונת הגשמים, מותג פסטה ברילה מציע מתכון חדש לפסטה ירוקה ועשירה שכיף, קל וטעים להכין - פסטה עם שפע ירקות ירוקים, תרד טורקי, בפסטו ירוק וגבינה צפתית 

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • דרגת קושי: קל

כריך ביצה בקן בנוסח איטליה עם מורטדלה | צילום: יח"צ

לרגל חגיגות חודש איטליה בחודש נובמבר, מתכון לכריך עסיסי מפנק ביצה בקן בנוסח איטליה עם נקניק מורטדלה מחברת מעדני מזרע של רשת טיב טעם 

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • דרגת קושי: קל

פסטה סתווית וצבעונית | צילום: רונן מנגן

לרגל עונת הסתיו, מתכון לפסטה ברילה צבעונית וטעימה מאת מאיה דרין. המתכון קל, מהיר ונוח להכנה. יכול לשמש גם לארוחה חגיגית עם רטטוי, זיתי תסוס, פתיתי פטה ופירורי לחם קלויים 

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • דרגת קושי: קל

סלמון עם אורז בר שחור ברוקולי וחמוציות | צילום: אסף לוי

בראש השנה מקובל לברך על הדג המוגש לשולחן והדג, על מגוון צורות הבישול השונות, נמנה על אחד מהמאכלים החגיגיים ביותר הזוכים להיות מוגשים לשולחן בשבתות ובחגים.אבי בראל, שף רשתי של רשת בורגרים, מציע מתכון חגיגי במיוחד לסלמון עם אורז בר שחור, ברוקולי וחמוציות. המתכון מיועד ל-10 מנות.

  • זמן הכנה: 70 דקות
  • דרגת קושי: בינוני

עוגת דבש קלאסית | צילום: אלעד גוטמן

לקראת ראש השנה, מתכון לעוגת דבש קלאסית, עשירה, רכה ונימוחה בפה, בטעם ביתי ובמרקם אחיד שתגרוף מחמאות מכל הסועדים בשולחן. מתאימה גם כפינוק למי שאוהבים, לכל אירוח ולנשנוש מתוק כשמתחשק, באדיבות רשת קפה גרג

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • דרגת קושי: קל

עוגת דבש, תפוחים והדרים | צילום: גרג

לכבוד ראש השנה- מתכון לעוגת דבש תפוחים והדרים עשירה, רכה ונימוחה בפה, מתאימה גם כפינוק מתוק למי שאוהבים, לכל אירוח ולנשנוש מתוק כשמתחשק, באדיבות רשת קפה בייגה

  • זמן הכנה: עשרים דקות
  • דרגת קושי: קל

מקלובה צמחונית

מתכון פשוט למקלובה צמחונית, באדיבות רשת קפה בייגה

  • זמן הכנה: שעה
  • דרגת קושי: בינוני

סלט תרד וגבינת צ'דר | צילום: אפיק גבאי

מתכון לסלט תרד עם ענבים וגבינת צ'דר חמוציות, סלט עשיר בטעמים במרקם טעמים אירופיים וישראלים, פשוטים להכנה המשלבים חומרי גלם מפתיעים ומרעננים. גבינת צ'דר מתקתקה, משובצת חמוציות, נמסה לתוך הרוטב ועוטפת את עלי התרד בטעם נפלא. הענבים מוסיפים מתיקות ורעננות. סלט שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול. באדיבות רשת טיב טעם

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • דרגת קושי: קל

דגים חריפים | צילום: יח"צ

מתכון לדגים חריפים (חריימה) באדיבות רשת קפה גרג

  • זמן הכנה: 50 דקות
  • דרגת קושי: בינוני