אוכל ומתכונים ששלחו תושבי נתניה

פריטטה טבעונית | צילום: אלעד גוטמן

מתכון לפריטטה טבעונית באדיבות נדב מרום השף הראשי ברשת קפה גרג 

  • זמן הכנה: 15 דקות
  • דרגת קושי: קל

גלילות חציל ממולאות | צילום: קונספטיק

מתכון גלילות חציל ממולאות גבינת עיזים, להכנה כתוספת לארוחה או אירוח. המתכון קל להכנה בבית. באדיבות אלעד אמסלם, השף הראשי של רשת גרג 

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • דרגת קושי: קל

סלט בטטה | צילום: חיים יוסף

רשת קפה גרג מציעה מתכון לסלט בטטה, להכנה קלה בבית באדיבות אלעד אמסלם, השף הראשי של הרשת 

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • דרגת קושי: קל

עוגת גבינה אפויה | צילום: אסף אמברם

מתכון לעוגת גבינה אפויה וקלאסית עם פודינג וניל וגרגירי וניל שמעניק לעוגה ניחוח מיוחד ומשובח. את המתכון הכינה כוהנת האפייה הגדולה אסטלה, בעלת בית הספר לאפייה הנושא את שמה, והשופטת בתכנית הטלוויזיה הפופולארית "בייק אוף" באדיבות מאסטר שף

זמן הכנה: 50 דקות

  • דרגת קושי: בינוני

מוס מסקרפונה | צילום: אסף לוי

עוגת מוס מסקרפונה בציפוי שוקולד לבן, המשלבת בפנים שוקולד ולרונה במילוי פרלין קרמו. עשירה, בטעמים, חגיגית, מתאימה כקינוח לארוחת החג ונימוחה בפה באדיבאת קפה בייגה

זמן הכנה: 3 שעות

  • דרגת קושי: קשה

מרק עוף עם ירקות | צילום: אפיק גבאי

מתכון למרק שילדים אוהבים: פתיתים בצורת כוכבים עם קוביות קטנות של חזה עוף וירקות שחתוכים לכל מיני צורות. המרק טעים, בריא ומזין,מאת אינס ינאי ובאדיבות ברילה

  • זמן הכנה: 40 דקות
  • דרגת קושי: קל

תבשיל בקר עם קטניות איטלקיות | תמונה: יח"צ

מתכון להכנת קדירת בקר עם שעועית וגרגירי חומוס איטלקיים, ערמונים ויין, באדיבות המותג מאסטר שף 

זמן הכנה: 30 דקות 

  • דרגת קושי: בינוני

סלט עדשים חם | תמונה: יח"צ

מתכון לסלט עדשים חם, שיכול לשמש גם כמנה עיקרית צמחונית או כתוספת מיוחדת ליד מנה בשרית, באדיבות המותג מאסטר שף 

זמן הכנה: 15 דקות 

  • דרגת קושי: קל

שוק טלה צלוי עם גזרים וירוקים | צילום: רונן מנגן

מתכון לשוק טלה צלוי עם גזרים וירוקים בגרמוטלה הדרים. מיץ הגזר מעשיר את הבשר בטעמים מתקתקים, ואלה מתאזנים היטב בזכות עלי הגפן וקליפות ההדרים. רגע לפני ההגשה מפזרים על השוק גרמולטה — תערובת תיבול איטלקית ירקרקה ומרעננת, מאת סבינה ולדמן ובאדיבות רשת טיב טעם  

           זמן הכנה: 60 דקות

  • דרגת קושי: קל

דפי לזניה מגולגלים וממולאים בתרד ומלית גבינה | צילום: אפיק גבאי

מתכון לרוטולו - דפי לזניה מגולגלים וממולאים בתרד ומלית גבינה, ועטופים ברוטב עשיר של שמנת עגבניות, שהכי כיף לנגב מהצלחת. מנה קלה להכנה, מרשימה, מנחמת, וגם טעימה מאוד, מאת אינס ינאי ובאדיבות ברילה

  • זמן הכנה: 40 דקות
  • דרגת קושי: קל