פשטידת תירס

מתכון קל, מהיר וטעים לפשטידת תירס

  • זמן הכנה: 45 דקות
  • דרגת קושי: קל
    תבנית בקוטר 26 ס"מ

מצרכים

  • 1 גבינה לבנה 5% או 9% (250 גרם)
    1 קוטג' (250 גרם)
    100 גרם גבינ"צ מגורדת
    1 מיכל שמנת מתוקה (250 גרם)
    3 ביצים

  • 4 כפות קמח תופח
    1 קופסא תירס מסונן (550 גרם)
    1 כפית מרק עוף פרווה
    קורט מלח
    1/3 כפית פלפל שחור

  • מערבבים בקערה את הגבינה הלבנה, קוטג' ושמנת מתוקה עד לקבלת תערובת אחידה
    מוסיפים ביצים, קמח ותבלינים וממשיכים לערבב
    מוסיפים את התירס ומערבבים
    מעבירים לתבנית ומפזרים מעל גבינ"צ
    מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל-40 דקות
    הפשטידה מוכנה כאשר היא זהובה