עוגת ביסקויטים

מתכון לעוגת ביסקויטים ממטבחה של קרן, קלה מאוד להכנה, תמיד מקבלים עליה מחמאות 

  • זמן הכנה: 15 דקות
  • דרגת קושי: קל
    תבנית מלבנית: 20*30

מצרכים

  • 500 גרם ביסקוויטים פתי בר
    1 כוס אספרסו/ נס ללא חלב
    1 אינסטנט פודינג וניל
    2 שמנת מתוקה
    2 כוסות חלב

  • לקישוט
    50 גרם שוקולד לבן
    100 גרם שוקולד מריר


אופן ההכנה

  • שופכים אספרסו/ נס קפה לצלחת עמוקה
    טובלים קלות ביסקויטים בקפה ומניחים שכבה ראשונה על התבנית
    מקציפים שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג וניל, עד לקבלת קצפת יציבה
    מורחים חצי מהכמות על הביסקויטים 
    טובלים שוב ביסקויטים בקפה ומניחים שכבה נוספת
    מורחים את המחצית השניה של הקצפת 
    ממיסים במקרו שוקולד מריר 3 דקות בסבבים של דקה, בכל דקה מערבבים
    יוצרים גושי שוקולד על העוגה
    מגרדים בפומפיה, או בקולפן שוקולד לבן
    מפזרים שוקולד לבן מעל
    מכניסים למקרר ל-3 שעות לפחות