רביולי גבינות עם פסטו, שברי אגוזים ופרמזן

מתכון לרביולי גבינות עם פסטו, שברי אגוזים ופרמזן, באדיבות חברת ישרקו, יבואנית פסטה פרימיום סורג'טל מאיטליה. את הפסטו מומלץ להכין במכתש ועלי, כך שמתקבל פסטו במרקם גס, שמאזן את המרקם הרך והמתמסר של הרביולי וגם מחזק את הממד הרענן שהמנגולד מעניק למלית 
זמן הכנה: 15 דקות
דרגת קושי: קל

מצרכים

  • מצרכים ל-4-2 מנות:

    ‏1 חבילה (500 גרם) רביולי גבינה ועשבי תיבול של סורג'יטל 
    ‏1 שן שום גדולה קלופה
    צרור בזיליקום נקי ללא גבעולים
    מלח ופלפל שחור גרוס
    ‏1/2 כוס שמן זית 

  • להגשה:

    ‏1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים גס 
    ‏1/2 כוס גילופי פרמזן

אופן ההכנה

  • מועכים שן שום במכתש ועלי גדול.
    מוסיפים בזיליקום, מלח ופלפל וכותשים לריסוק הבזיליקום.
    מזלפים שמן זית באיטיות לקבלת מחית אחידה במרקם של פסטו גס.
    ומעבירים לקערת הגשה גדולה.

    ‏מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן. 
    ‏מעבירים את הרביולי לקערה עם הפסטו בעזרת כף מחוררת ומערבבים. 
    מפזרים אגוזי מלך ושבבי פרמזן ומגישים.