רשת קפה גרג מעניקה גוון בניחוח ספרדי לארוחת הבוקר בליווי מתכון למנת הרול הספרדי שלה. חשוב שארוחת הבוקר תכלול את כל אבות המזון, זוהי הארוחה החשובה ביותר ביום ובכל מדינה נהוג לאכול בה דברים שונים בהתאם למסורת

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • דרגת קושי: בינוני

רול ספרדי

רול ספרדי | צילום: אסף לוי

 מצרכים

  • מרכיבים לרול אומלט ספרדי ( עבור מנה):
    2 ביצים
    חופן קוביות פלפל אדום (גמבה)
    כף בצל ירוק קצוץ
    כף פטרוזיליה קצוצה
    50 גרם תפו"א מבושל ומגורד בפומפיה.
    *מומלץ להוסיף מעט חריפות למנה ע"י הוספה של אריסה/טבסקו/ צ'ילי גרוס)
    1 טורטיה (עדיפות לקוטר 20)
    כף אבוקדו
    כף גבינה בולגרית מגורדת

  • מרכיבים למטבל הסלסה:
    125 גרם פלפל קלוי
    25 גרם בצל קצוץ
    5 גרם ום כתוב
    קורט סוכר
    10 גרם פטרוזיליה קצוצה
    מלח ופלפל לפי הטעם
    כף שמן זית

 אופן ההכנה

  • מערבבים את הביצים בקערה
    מוסיפים את הקוביות גמבה, בצל ירוק, פטרוזיליה, תפו"א מגורד ומערבבים לבלילה אחידה.
    מחממים ומשמנים מחבת ושופכים את כל הבלילה למחבת.
    מצמידים את הטורטיה לבלילה במחבת.
    לאחר מספר דקות הופכים ומבשלים את הצד השני
    מורחים במרכז הרול אבוקדו ומפזרים את הגבנה הבולגרית
    מגלגלים וחוצים
    הוראות הכנת המטבל
    מערבבים את כל המרכיבים יחד בקערה- מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

     

מתכונים נוספים באדיבות קפה גרג

קדירת ירקות בקארי

קרם סחלב

מרק בטטה מוקרם

מרק בצל

סלט בריאות מקסיקני עשיר בטעמים

סלקים מתקתקים עם שמנת חמוצה ואגוזים