מתכון לקינוח כשר לחג הפסח, בראוניז כשר שלא ניתן להפסיק לאכול באדיבות רשת קפה ביגה שתפתח בקרוב סניף בנתניה. המלצה לפסח: כאשר ממירים מתכון לרכיבים כשרים,  רצוי לבחור במתכונים שהמרכיב העיקרי שלהם אינו מתבסס על קמח, לבחור בתחליף שאינו דומיננטי בטעמו או לחילופין שישתלב היטב עם שאר המרכיבים 

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • דרגת קושי: קל

בראוניז

בראוניז | צילום: קנספטיק

 מצרכים

  • מרכיבים (12 בראוניז גדולים): 

    400 גר שוקולד
    400 גר חמאה
    550 גר ביצים
    400 גר סוכר

  • 50 גר קמח תפוח אדמה

    50 גר קוקוס לבן
    50 גר אבקת שקדים
    10 גר אבקת אפייה
    50 גרם אגוזי מלך 

 אופן ההכנה

  • מרתיחים מים בסיר ולאחר רתיחה מניחים סיר נוסף מעליו בתוך הסיר העליון ממסים שוקולד וחמאה.

    בקערה נפרדת מערבבים סוכר וביצים.
    כשהחמאה והשוקולד מומסים לגמרי ועדין חמים מערבבים את השוקולד לתוך הביצים ובוחשים היטב.
    מוספים את הקמח תפוח אדמה, קוקוס אבקת שקדים ואבקת אפייה.
    בוחשים היטב ויוצקים ל- 2 תבניות אינגלייש קייק.
    מפזרים שברי אגוזים
    אופים כ- 40 דק בטמפ' של 165 מעלות.