מתכון לסלט פנזנלה עם גבינת סטילטון. סלט לחם טוסקני עם שני שדרוגים: שימוש בברוסקטות מתובלות מוכנות ותוספת גבינת כחולה, שמעניקה לסלט טעם עוקצני, באדיבות רשת טיב טעם

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • דרגת קושי: קל

סלט פנזנלה

סלט פנזנלה | צילום: אפיק גבאי

 מצרכים

  • מרכיבים לסלט (6 מנות):

    ‏5-4 פרוסות ברוסקטה מתובלת של Stiratini 
    ‏2 מגשיות (כ-1/2 קילו) פלפלונים מתוקים חתוכים לטבעות
    ‏2 כוסות עגבניות שרי בכל מיני צבעים חצויות
    ‏3 גבעולי בצל ירוק קצוצים‏

  • 150 גרם גבינת בלו סטילטון של Ford Farm מפוררת גס

    עלים מ-1/2 צרור בזיליקום
    ‏1/4 כוס שמן זית של Cirio
    ‏2 כפות חומץ בלסמי של Cirio
    מלח ופלפל שחור גרוס 

 אופן ההכנה 

לאחר שעירבנו כל מרכיבי הסלט
‏שוברים את הברוסקטות לפיסות גדולות ומערבבים בקערה עם כל הירקות, גבינה ועשבי תיבול.
‏מוסיפים שמן זית, חומץ, מלח ופלפל ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.

מתכונים נוספים באדיבות טיב טעם

מתכון לשטרודל תפו"א ארטישוק צלוי וגבינות כחולות

דניס צלוי ממולא לימונית ולימון

שוק טלה בקדירת רכז רימונים, ענבים וסלקים

סינטה ממולאת תרד וחוביזה

לביבות במילוי כרובית וגבינות

מאפינס פלפלים, תירס וגבינת צ'דר

כתר צלעות עם כרישה ומרווה שרופה

צ'ולנט 

סלט תרד עם ענבים וגבינת צ'דר חמוציות 

רביולי עם שומר צלוי, גבינת עיזים וארוגולה

קוקטייל JINGLE JUICE