מתכון להכנת נתח אנטרקוט שספק אם יישארו ממנו שאריותבאדיבות רשת טיב טעם

  • זמן הכנה: 60 דקות
  • דרגת קושי: קל

אנטריקוט

נתח אנטריקוט | צילום: אפיק גבאי

 מצרכים

  • רוסט אנטרקוט שלם
    מרכיבים (5 מנות):
    נתח אנטרקוט מיושן במשקל 4 ק״ג
    1/4 כוס שמן זית
    1 כוס חרדל דיז׳ון חלק

  • 1 כף דבש
    פלפל שחור טרי טחון
    2 כפות מלח גס
    5 עלי דפנה טריים / יבשים

 אופן ההכנה

 מחממים תנור ל-190 מעלות.

צולים את הבשר: מברישים את נתח האנטרקוט בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מערבבים יחד את החרדל והדבש ומורחים את צדו העליון של הנתח.
מסדרים מעל עלי דפנה ומעבירים לתנור שחומם מראש לצלייה של 25 דקות.
מוציאים והופכים צד. מורחים את הצד השני ומפזרים עלי דפנה.
מחזירים לתנור ל- 25 דקות נוספות.
מוציאים ומצננים כ-10 דקות.
פורסים גס ומגישים.

מתכונים נוספים באדיבות טיב טעם

מתכון לשטרודל תפו"א ארטישוק צלוי וגבינות כחולות

דניס צלוי ממולא לימונית ולימון

שוק טלה בקדירת רכז רימונים, ענבים וסלקים

סינטה ממולאת תרד וחוביזה

לביבות במילוי כרובית וגבינות

מאפינס פלפלים, תירס וגבינת צ'דר

כתר צלעות עם כרישה ומרווה שרופה

צ'ולנט 

סלט תרד עם ענבים וגבינת צ'דר חמוציות 

סלט פנזנלה עם גבינת סטילטון

רביולי עם שומר צלוי, גבינת עיזים וארוגולה

קוקטייל JINGLE JUICE