מימוזה | צילום: אסף לוי

 מתכון לקוקטיילים חגיגיים ומפנקים להכנה בבית, לקראת ערב השנה האזרחית, באדיבות החברה הסקוטית מבית ישרקו 

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • דרגת קושי: קל

מצרכים

  • אנה טוויסט מימוזה
    1 תפוז

    1/2 אשכולית
    1/2 כפית ריבת תפוז
    קאווה

  • אנה לימונדה שפריץ
    2-3 עלי נענע
    מיץ מלימון שלם
    מיץ מתפוז שלם
    כפית סירופ סוכר
    קאווה
    לקישוט: פרוסות לימון, תפוז ונענע
    •  

      קוקטייל אנה טוויסט מימוזה
      אופן ההכנה:
      סחטו תפוז אחד וחצי אשכולית ישירות לכוס שמפניה. הוסיפו חצי כפית ריבת תפוז. הוסיפו עם משקה קאווה אנה דה קונדורניו בלאן דה בלאן ריזרבה והקוקטייל מוכן.

    • קוקטייל לימונדה

קוקטייל לימודה | צילום: אסף לוי 

  • קוקטייל - אנה לימונדה שפריץ
    אופן ההכנה:
    הניחו שניים-שלושה עלי נענע טריים בכוס בלון והוסיפו מיץ מלימון שלם, מיץ מתפוז שלם וכפית סירופ סוכר. הוסיפו משקה קאווה אנה קודורניו בלאן דה בלאן ריזרבה וקשטו בפרוסות דקיקות של לימון ותפוז ונענע.