מתכון להכנת קדירת בקר עם שעועית וגרגירי חומוס איטלקיים, ערמונים ויין, באדיבות המותג מאסטר שף 

זמן הכנה: 30 דקות 

  • דרגת קושי: בינוני

קדירת בקר

תבשיל בקר עם קטניות איטלקיות | תמונה: יח"צ

מצרכים

4 כפות שמן זית

1 בצל גדול חתוך לקוביות
חצי קילו בשר כתף או שריר חתוך לקוביות בינוניות
3 כפות רוטב טריאקי 
1 קופסא של עגבניות שלמות מקולפות 
כף טימין טרי רק העלים
2 גזרים קלופים חתוכים לפרוסות ברוחב 3 ס"מ

  • 3 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות גדולות

    1 קופסא של שעועית לבנה 
    1 קופסא של גרגירי חומוס 
    200 גרם ערמונים קלופים
    תבלינים: כפית מלח, כפית פלפל שחור, כף פפריקה מתוקה 
    חצי כוס יין אדום
    מים לכיסוי

אופן ההכנה

בסיר עמוק מניחים שמן זית, בצל, פלפל שחור מלח, וקוביות בשר. 
מערבבים וסוגרים את קוביות הבשר מכל צדדיהן עד שהבשר משחים.
מוסיפים 3 כפות טריאקי קופסת עגבניות קלופות, פפריקה, טימין, גזר, תפ"א וכוס מים ויין.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים שעועית, חומוס וערמונים.
מכסים במים ומבשלים בכיסוי חלקי על אש נמוכה כשעה וחצי.

מתכונים נוספים מ"מאסטר שף" 

מתכון ללביבות עדשים וירק צמחוניות

סלט קטניות איטלקיות

סלט עדשים חם