מתכון לפסטייה גבינות המשלב רכות וקריספיות, רעננות של טעמים במגוון של גבינות. באדיבות נדב מרום, השף הראשי של קפה גרג 

זמן הכנה: 30 דקות

  • דרגת קושי: בינוני

פסטייה המשלב פירות יבשים

פסטייה גבינות | צילום: אסף לוי

 מצרכים

  • כמות ל-10 רולים

    מצרכים למילוי :

    20 גרם שמן זית
    60 גרם בצל קצוץ
    50 גרם פטריות קצוצות
    50 גרם גבינת צ'דר
    50 גרם פטה 5%
    100 גרם מוצרלה וצהובה

  • 20 גרם חמוציות

    20 גרם פטרוזיליה
    1 כפית שטוחה קינמון
    1 כפית שטוחה כמון
    1 כף סילאן

    עטיפה:

    10 יחידות עלי סיגר
    "דבק" עשוי מקמח ומים 

 אופן ההכנה 

  •