מתכון פשוט, מהיר וממכר לסיגרים בשר מטורטיות. טעים גם להורים וגם לילדים. באדיבות המותג מאסטר שף

           זמן הכנה: 30 דקות

  • דרגת קושי: בינוני

סיגרים ממולאים בבשר

סיגרים ממולאים בבשר | צילום: נטע חן ליבנה

מצרכים

1 כף שמן

1 בצל לבן גדול, קלוף
4 שיני שום, קלופות
500 גרם בשר בקר טחון 
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
3/4 כפית בהרט

1 קופסה רסק עגבניות מאסטר שף

  • שמן זית להברשה (בנדיבות)
    1 חבילה טורטיות מקמח חיטה לבן מאסטר שף

    שומשום לבן לעיטור

    רוטב עגבניות:
    1 קופסת שימורים עגבניות מרוסקות מאסטר שף
    1 קופסת שימורים רסק עגבניות מאסטר שף
    2 כפות רוטב צ'ילי חריף
    מעט מלח

אופן ההכנה 

חותכים את הבצל והשום לקוביות קטנות.

בסיר רחב מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
מוסיפים שום ואת הבשר ומטגנים עד האש הכי גבוהה, תוך כדי ערבוב עם מזלג, עד שהבשר משנה את צבעו והופך לפירורים. חשוב לעבוד על אש גבוהה כדי שלא יווצרו נוזלים בתחתית הסיר.
מוסיפים מלח, פלפל שחור, בהרט ורסק עגבניות ומערבבים היטב. מבשלים עוד 5 דקות. אם נוצרו המון נוזלים מומלץ לסנן אותם החוצה. מצננים היטב.
מניחים טורטייה על משטח העבודה ושמים בחלק התחתון, אבל לא בקצה, פס מתערובת הבשר בנדיבות. מגלגלים למעין רולדה הדוקה.
חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות והבשר ומניחים כשהתפר של הטורטיות כלפי מטה בתוך תבנית מלבנית נמוכה.
מברישים בנדיבות בשמן זית, מפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 20 דקות או עד שהטורטיות זהובות. מגישים חם לצד רוטב עגבניות.
רוטב עגבניות: מערבבים את כל המצרכים ומגישים לצד הטורטיות.

מתכונים נוספים באדיבות מאסטר שף

לזניה עשויה מטורטיות

סלט קוסקוס מרענן ועשיר בירוקים ופירות העונה

מתכון לעוגת הגבינה הקרה הטובה ביותר

עוגת גבינה אפויה עם וניל וקרם ריבת חלב

עוגת גבינה אפויה עם גרגרי וניל

תבשיל בקר עם קטניות איטלקיות

סלט עדשים חם

עוגת טירמיסו עם גרגירי וניל