test top strip

 

מתכון מושלם לימי חורף הקרים: קדירת בקר עם שעועית וגרגירי חומוס איטלקיים, ערמונים ויין, מנה מעולה שמחממת את הגוף והנפש באדיבות המותג מאסטר שף

זמן הכנה: 30 דקות

  • דרגת קושי: בינוני

תבשיל בקר

תבשיל בקר עם קטניות איטלקיות | צילום: יח"צ

מצרכים

4 כפות שמן זית

1 בצל גדול, חתוך לקוביות
חצי קילו בשר כתף או שריר, חתוך לקוביות בינוניות
3 כפות רוטב טריאקי מאסטר שף
1 קופסא של עגבניות שלמות מקולפות מאסטר שף 
כף טימין טרי (רק העלים)
2 גזרים קלופים, חתוכים לפרוסות ברוחב 3 ס"מ

  • 3 תפוחי אדמה קלופים, חתוכים לקוביות גדולות

    1 קופסא של שעועית לבנה מאסטר שף
    1 קופסא של גרגירי חומוס מאסטר שף
    200 גרם ערמונים קלופים
    תבלינים: כפית מלח, כפית פלפל שחור, כף פפריקה מתוקה 
    חצי כוס יין אדום
    מים לכיסוי 

אופן ההכנה 

בסיר עמוק מניחים שמן זית, בצל, פלפל שחור מלח, וקוביות בשר. 

מערבבים וסוגרים את קוביות הבשר מכל צדדיהן עד שהבשר משחים.
מוסיפים 3 כפות טריאקי, קופסת עגבניות קלופות, פפריקה, טימין, גזר, תפו"א, כוס מים ויין.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים שעועית, חומוס וערמונים.
מכסים במים ומבשלים בכיסוי חלקי על אש נמוכה כשעה וחצי

מתכונים נוספים באדיבות מאסטר שף

קרפים במילוי בננות מקורמלות ברוטב קרמל וקוקוס

מאפה קיגל עם חמוציות ברוטב קרמל

סיגרים במילוי בשר מטורטיות

לזניה עשויה מטורטיות

סלט קוסקוס מרענן ועשיר בירוקים ופירות העונה

מתכון לעוגת הגבינה הקרה הטובה ביותר

עוגת גבינה אפויה עם וניל וקרם ריבת חלב

עוגת גבינה אפויה עם גרגרי וניל

תבשיל בקר עם קטניות איטלקיות

סלט עדשים חם

עוגת טירמיסו עם גרגירי וניל