ספגטי אה לה אוליו | צילום: גליה אבירם

מתכון טבעוני לספגטי אה לה אוליו באדיבות רשת קפה ביגה 

זמן הכנה: 15 דקות

  • קושי: קל

מצרכים:

  • 180 גר פסטה ספגטי

    3 כפות שמן זית
    4 סלייסים של פלפל צילי אדום
    עגבניות מיובשות
    בזיליקום 

  • שום 

    ארטישוק קונפי (ניתן למצוא בצנצנות בסופרים וחנויות תבלינים שונות)
    זיתי קלמטה
    פטרוזיליה
    מלח+פלפל – לפי הטעם

אופן ההכנה

מרתיחים סיר עם מים, שמן ומלח לבישול הספגטי.

פורסים 3 שיני שום
חותכים לרצועות 3-4 יחי' עגבניות מיובשות (תלוי בגודל)
מחממים מחבת, שמים 2 כפות שמן זית, מוסיפים את השום ואת הצילי אדום, מטגנים כחצי דקה
מוסיפים את העגבניות המיובשות, הארטישוק, זיתי קלמטה ועלי פטרוזיליה ומקפיצים יחד מספר פעמים,
מוסיפים 3-4 כפות מים
מוסיפים את הפסטה, עלי הבזיליקום ומעט מלח ופלפל ומקפיצים יחד ומגישים.

*ניתן להוסיף למעלה כמה עלי פטרוזיליה לקישוט בעת ההגשה.

 

מתכונים נוספים באדיבות קפה ביגה

עוגיות שוקולד צ'יפס

קציצות  דגים

קרם ברולה ג'ינג'ר ותפוז

עוגת מוס מסקרפונה בציפוי שוקולד לבן

לינגוויני זוקיני ודג

מתכון לאוזני המן במילוי פלורנטין

מתכון מנצח לסופגניות לחג חנוכה

מתכון לעוגת דבש תפוחים והדרים

מתכון למקלובה צמחונית באדיבות קפה בייגה

פרנץ' טוסט מתוק במיוחד לפתוח את היום בחיוך

עוגת גבינה קלאסית

מתכון מרענן לסלט סלק ותפוחים

מתכון לפסטה בלרינה שכולם אוהבים