אוכל ומתכונים ששלחו תושבי נתניה

פסטייה המשלב פירות יבשים | צילום: אסף לוי

לכבוד ט"ו בשבט, מתכון פסטייה עשיר בטעמים ובמילוי פירות יבשים ואגוזי מלך, באדיבות רשת קפה גרג

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • דרגת קושי: קל

לזניה אישית | צילום: אפיק גבאי

מתכון קל ומהיר של לזניות אישיות להגשה כ- finger food לכבוד שבוע הפסטה באדיבות מותג הפסטה "ברילה"

  • זמן הכנה: 15 דקות
  • דרגת קושי: קל

מימוזה | צילום: אסף לוי

 מתכון לקוקטיילים חגיגיים ומפנקים להכנה בבית, לקראת ערב השנה האזרחית, באדיבות החברה הסקוטית מבית ישרקו 

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • דרגת קושי: קל

לביבות עדשים | צילום: יח"צ מאסטר שף

לכבוד חג החנוכה מתכון ללביבות קלות, בריאות וצמחוניות, עם עדשים וירק באדיבות המותג מאסטר שף

זמן הכנה: חצי שעה

  • דרגת קושי: קל

סלמון במעטפת סלק, שמנת חמוצה וביצה | צילום:בן יוסטר

לרגל חג הנוביגוד, מנדבת טיב טעם מתכון המשלב מגוון טעמים יחד הנרקמים למעטפת של חגיגה בפה "שובה" סלמון צלוי – סלמון במעטפת סלק, שמנת חמוצה וביצה 

           זמן הכנה: 20 דקות

  • דרגת קושי: קל

סופגניות לצורך המחשה | צילום: אסף לוי

לכבוד חנוכה, מתכון לסופגניות עשירות, רכות ונימוחות בפה, במילויי קרם פטיסייר, באדיבות רן בן דוד הקונדיטור הראשי של רשת בתי קפה בייגה

  • זמן הכנה: שעתיים
  • דרגת קושי: בינוני

פסטה ירוקה | צילום: רונן מנגן

אין כמו להתפנק בחורף עם קערה ענקית של פסטה טובה, בליווי כוס יין איכותי ומישהו שיחלוק איתך את כל הטוב הזה. לרגל עונת הגשמים, מותג פסטה ברילה מציע מתכון חדש לפסטה ירוקה ועשירה שכיף, קל וטעים להכין - פסטה עם שפע ירקות ירוקים, תרד טורקי, בפסטו ירוק וגבינה צפתית 

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • דרגת קושי: קל

כריך ביצה בקן בנוסח איטליה עם מורטדלה | צילום: יח"צ

לרגל חגיגות חודש איטליה בחודש נובמבר, מתכון לכריך עסיסי מפנק ביצה בקן בנוסח איטליה עם נקניק מורטדלה מחברת מעדני מזרע של רשת טיב טעם 

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • דרגת קושי: קל

פסטה סתווית וצבעונית | צילום: רונן מנגן

לרגל עונת הסתיו, מתכון לפסטה ברילה צבעונית וטעימה מאת מאיה דרין. המתכון קל, מהיר ונוח להכנה. יכול לשמש גם לארוחה חגיגית עם רטטוי, זיתי תסוס, פתיתי פטה ופירורי לחם קלויים 

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • דרגת קושי: קל

סלמון עם אורז בר שחור ברוקולי וחמוציות | צילום: אסף לוי

בראש השנה מקובל לברך על הדג המוגש לשולחן והדג, על מגוון צורות הבישול השונות, נמנה על אחד מהמאכלים החגיגיים ביותר הזוכים להיות מוגשים לשולחן בשבתות ובחגים.אבי בראל, שף רשתי של רשת בורגרים, מציע מתכון חגיגי במיוחד לסלמון עם אורז בר שחור, ברוקולי וחמוציות. המתכון מיועד ל-10 מנות.

  • זמן הכנה: 70 דקות
  • דרגת קושי: בינוני