אוכל ומתכונים ששלחו תושבי נתניה

מרק בטטה | צילום: אסף לוי

מתכון למרק בטטה מוקרם, באדיבות נדב מרום, שף ראשי ברשת קפה גרג "במשך השנים הפך המרק לסימן ההיכר של אוכל חם ומזין ומילה נרדפת לפינוק אמיתי"

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • דרגת קושי: קל

מרק בצל | צילום: דרור כץ

מתכון למרק בצל באדיבות נדב מרום, שף ראשי ברשת קפה גרג "במשך השנים הפך המרק לסימן ההיכר של אוכל חם ומזין ומילה נרדפת לפינוק אמיתי. הניחוח המהביל, האדים העולים, צבעוניות ירקות החורף המגוונים והטעם המרגיע של המרק"

  • זמן הכנה: 40 דקות
  • דרגת קושי: בינוני

צ'ולנט לשבת ממטבחה של שושנה

מתכון לצ'ולנט לשבת ממטבחה של שושנה. "מה לא נאמר על צ'ולנט. אבל הצ'ולנט שלי הוא הכי טעים. ככה כולם אומרים לי. הוא לא דביק, יוצא חום אבל לא שרוף" 

  • זמן הכנה: שעה הכנה+בישול לילה
  • דרגת קושי: בינוני

רביולי שומר גבינת עיזים וארגולה | צלם: אסף אמברם, סטיילינג אוריה גבע

לרגל חגיגות חודש איטליה, חברת ישרקו, חברת בת של טיב טעם מנדבת מתכון רביולי מפנק ועשיר בטעמים - רביולי עם שומר צלוי, גבינת עיזים וארוגולה."המרירות העדינה של הארוגולה הטרייה והמתקתקות המעודנת של הרביולי ושל גבינת העיזים מתחברים למנה אלגנטית בעלת טעמים מאוזנים"

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • דרגת קושי: קל

חומוס ממטבחה של שושנה

מתכון לחומוס ממטבחה של שושנה מתוך הספר "המתכונים של שושנה", אותו כתבה ליאת קרפל עבור אמה. "מרגע שהצלחתי להכין חומוס טעים, כמעט ולא קניתי או אכלתי חומוס מחוץ לבית" 

  • זמן הכנה: 40 דקות
  • דרגת קושי: קל

מרק עגבניות | צילום והכנה: סיון נצח

מתכון למרק עגבניות סמיך, פשוט וטעים במיוחד ממטבחה של סיון נצח. 

  • זמן הכנה: 45 דקות
  • דרגת קושי: קל

סלט תפוחי אדמה עם מיונז ממטבחה של שושנה

מתכון לסלט טורקי ממטבחה של שושנה מתוך הספר "המתכונים של שושנה", אותו כתבה ליאת קרפל עבור אמה. "זה סלט שתמיד נהגתי להכין כאשר יצאנו לפיקניקים עם אבי ורונן" 

  • זמן הכנה: 40 דקות
  • דרגת קושי: קל

סלט טורקי ממטבחה של שושנה

מתכון לסלט טורקי ממטבחה של שושנה מתוך הספר "המתכונים של שושנה", אותו כתבה ליאת קרפל עבור אמה. "נהדר למרוח על פיתה חומוס ביתי ומעליו סלט תורכי" 

  • זמן הכנה: 50 דקות
  • דרגת קושי: בינוני

כבד קצוץ ממטבחה של שושנה

מתכון לכבד קצוץ מתוך הספר "המתכונים של שושנה", אותו כתבה ליאת קרפל עבור אמה. "את הכבד הקצוץ היתה אמא מגישה בסגנון פולני: עם מלפפון חמוץ תוצרת הבית" 

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • דרגת קושי: קל

סלט וולדולף ממטבחה של שושנה

מתכון לסלט וולדולף מתוך הספר "המתכונים של שושנה", אותו כתבה ליאת קרפל עבור אמה 

  • זמן הכנה: 15 דקות
  • דרגת קושי: קל