אוכל ומתכונים ששלחו תושבי נתניה

מרק צח ממטבחה של שושנה

מתכון למרק צח מתוך הספר "המתכונים של שושנה", אותו כתבה ליאת קרפל עבור אמה "מרק צח זה האנטיביטיקה לכל דבר. הילדים והנכדים מאוד אוהבים אותו"

  • זמן הכנה: כשעתיים וחצי
  • דרגת קושי: בינוני

עוגת דבש של סבתא פסיה

לכבוד ראש השנה קבלו מתכון לעוגת דבש של סבתא פסיה. "לא פעם חיפשתי לגוון ולשנות במתכון של עוגת הדבש אבל תמיד חזרתי למתכון של אימי...במתכון הזה העוגה יוצאת אוורירית ונהדרת. אצלנו בבית נוהגים להגיש אותה בצאת יום הכיפורים עם כוס תה" 

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • דרגת קושי: קל

סיני מוקפץ ממטבחה של שושנה

מתכון סיני מוקפץ מתוך הספר "המתכונים של שושנה", אותו כתבה ליאת קרפל עבור אמה. 

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • דרגת קושי: קל

כוסמת ממטבחה של שושנה

מתכון בריאות לכוסמת מתוך הספר "המתכונים של שושנה", אותו כתבה ליאת קרפל עבור אמה. 

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • דרגת קושי: קל

פשטידת כרובית ממטבחה של שושנה

מתכון לפשטידת כרובית מתוך הספר "המתכונים של שושנה", אותו כתבה ליאת קרפל עבור אמה. 

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • דרגת קושי: קל

תרד מטוגן ממטבחה של שושנה

מתכון לתרד מטוגן מתוך הספר "המתכונים של שושנה", אותו כתבה ליאת קרפל עבור אמה. ניתןלהשתמש גם בתרד קפוא. 

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • דרגת קושי: קל

פשטידת קישואים ממטבחה של שושנה

מתכון לפשטידת קישואים מומלצת במיוחד מתוך הספר "המתכונים של שושנה", אותו כתבה ליאת קרפל עבור אמה

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • דרגת קושי: קל

פשטידת פטריות בנוסח פרובאנס ממטבחה של שושנה

מתכון לפשטידת פטריות בנוסח פרובאנס מתוך הספר "המתכונים של שושנה", אותו כתבה ליאת קרפל עבור אמה

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • דרגת קושי: קל

קרם ברולה ג'ינג'ר ותפוז | צילום: אסף לוי

לקראת טו באב מתכון מפנק לקרם ברולה ג'ינג'ר ותפוז באדיבות באדיבות שף ביגה, ליאור חיניץ, קפה ביגה 
זמן הכנה: 40 דקות
דרגת קושי: בינוני

שעועית ירוקה ברוטב עגבניות

מתכון לשעועית ירוקה ברוטב עגבניות מתוך הספר "המתכונים של שושנה", אותו כתבה ליאת קרפל עבור אמה

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • דרגת קושי: קל