אוכל ומתכונים ששלחו תושבי נתניה

גפילטע פיש

מתכון לגפילטע פיש מתוך הספר "המתכונים של שושנה", אותו כתבה ליאת קרפל עבור אמה. "את הגפילטע פיש למדתי להכין מאמי פסיה שינינגר. אבי יעקב שינינגר היה מביא את הדגים ואותם היתה טוחנת בביתה 3 פעמים"

  • זמן הכנה: שעתיים
  • דרגת קושי: בינוני

עוגת תפוחים חמוציות ואגוזים

מתכון לעוגת תפוחים חמוציות ואגוזים מהקונדיטורית ורד'ס קייקס, המומחית מנתניה לאפיית עוגות

  • זמן הכנה: 15 דקות. שעה כולל אפיה
  • דרגת קושי: קל

אוזני המן

לכבוד חג הפורים קבלו מתכון לאוזני המן העשויים מבצק פריך וטעים, במלית פרג וצימוקים 

  • זמן הכנה: 50 דקות
  • דרגת קושי: קל

עוגת שיש בחושה

קבלו מתכון מנצח לעוגת שיש בחושה, קלה להכנה, ממטבחה של מיכל ריכטר

  • זמן הכנה: 50 דקות כולל אפייה
  • דרגת קושי: קל
    תבנית בקוטר 26 ס"מ

אוזני המן

מתכון לאוזני המן באדיבות מזולה מבית יוניליוור: בצק פריך וטעים, מלית עשירה של פרג עם צימוקים וטיפה גרידת לימון - והכל בלי טיפת חלב או חמאה

  • זמן הכנה: 50 דקות
  • דרגת קושי: קל-בינוני

פאי תפוחים ופירורים

קבלו מתכון לפאי תפוחים ופירורים, קל להכנה שניתן להגישו במנות אישיות, או בתבנית עגולה

  • זמן הכנה: 50 דקות
  • דרגת קושי: קל
    6 תבניות קפיציות עגולות אישיות 10 ס"מ, או תבנית בקוטר 26 ס"מ

עוגת גבינה ואוראו

מתכון לעוגת גבינה ואוראו מהקונדיטורית ורד'ס קייקס, המומחית מנתניה לאפיית עוגות

  • זמן הכנה: שעה 
  • דרגת קושי: קל

עוגת מאפינס במילוי קרם ברולה

מתכון לעוגת מאפינס במילוי קרם ברולה ממטבחו של הקונדיטור סער אהרוני

  • זמן הכנה: כשעה וחצי 
  • דרגת קושי: קשה

זר תותים בציפוי שוקולד

מתכון טעים לזר תותים בציפוי שוקולד באדיבות צ'רלי פדידה ל"יינות ביתן"

  • זמן הכנה: 10 דקות
  • דרגת קושי: קל

עוגת שיש

קבלו מתכון לעוגת שיש עם שוקולד צ'יפס, שילדים ומבוגרים אוהבים, ממטבחה של איווט פדרמן 

  • זמן הכנה: 50 דקות
  • דרגת קושי: בינוני
    תבנית בקוטר 26 ס"מ