אוכל ומתכונים ששלחו תושבי נתניה

עוגת תפוחים חמוציות ואגוזים

מתכון לעוגת תפוחים חמוציות ואגוזים מהקונדיטורית ורד'ס קייקס, המומחית מנתניה לאפיית עוגות

  • זמן הכנה: 15 דקות. שעה כולל אפיה
  • דרגת קושי: קל

אוזני המן

לכבוד חג הפורים קבלו מתכון לאוזני המן העשויים מבצק פריך וטעים, במלית פרג וצימוקים 

  • זמן הכנה: 50 דקות
  • דרגת קושי: קל

עוגת שיש בחושה

קבלו מתכון מנצח לעוגת שיש בחושה, קלה להכנה, ממטבחה של מיכל ריכטר

  • זמן הכנה: 50 דקות כולל אפייה
  • דרגת קושי: קל
    תבנית בקוטר 26 ס"מ

אוזני המן

מתכון לאוזני המן באדיבות מזולה מבית יוניליוור: בצק פריך וטעים, מלית עשירה של פרג עם צימוקים וטיפה גרידת לימון - והכל בלי טיפת חלב או חמאה

  • זמן הכנה: 50 דקות
  • דרגת קושי: קל-בינוני

פאי תפוחים ופירורים

קבלו מתכון לפאי תפוחים ופירורים, קל להכנה שניתן להגישו במנות אישיות, או בתבנית עגולה

  • זמן הכנה: 50 דקות
  • דרגת קושי: קל
    6 תבניות קפיציות עגולות אישיות 10 ס"מ, או תבנית בקוטר 26 ס"מ

עוגת גבינה ואוראו

מתכון לעוגת גבינה ואוראו מהקונדיטורית ורד'ס קייקס, המומחית מנתניה לאפיית עוגות

  • זמן הכנה: שעה 
  • דרגת קושי: קל

עוגת מאפינס במילוי קרם ברולה

מתכון לעוגת מאפינס במילוי קרם ברולה ממטבחו של הקונדיטור סער אהרוני

  • זמן הכנה: כשעה וחצי 
  • דרגת קושי: קשה

זר תותים בציפוי שוקולד

מתכון טעים לזר תותים בציפוי שוקולד באדיבות צ'רלי פדידה ל"יינות ביתן"

  • זמן הכנה: 10 דקות
  • דרגת קושי: קל

עוגת שיש

קבלו מתכון לעוגת שיש עם שוקולד צ'יפס, שילדים ומבוגרים אוהבים, ממטבחה של איווט פדרמן 

  • זמן הכנה: 50 דקות
  • דרגת קושי: בינוני
    תבנית בקוטר 26 ס"מ

עוגת גבינה פרורים

קבלו מתכון לעוגת גבינה ופירורים - עוגה מעולה וקלה להכנה

  • זמן הכנה: 40 דקות
  • דרגת קושי: בינוני
    תבנית בקוטר 26 ס"מ