אוכל ומתכונים ששלחו תושבי נתניה

סיני מוקפץ ממטבחה של שושנה

מתכון סיני מוקפץ מתוך הספר "המתכונים של שושנה", אותו כתבה ליאת קרפל עבור אמה. 

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • דרגת קושי: קל

כוסמת ממטבחה של שושנה

מתכון בריאות לכוסמת מתוך הספר "המתכונים של שושנה", אותו כתבה ליאת קרפל עבור אמה. 

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • דרגת קושי: קל

פשטידת כרובית ממטבחה של שושנה

מתכון לפשטידת כרובית מתוך הספר "המתכונים של שושנה", אותו כתבה ליאת קרפל עבור אמה. 

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • דרגת קושי: קל

תרד מטוגן ממטבחה של שושנה

מתכון לתרד מטוגן מתוך הספר "המתכונים של שושנה", אותו כתבה ליאת קרפל עבור אמה. ניתןלהשתמש גם בתרד קפוא. 

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • דרגת קושי: קל

פשטידת קישואים ממטבחה של שושנה

מתכון לפשטידת קישואים מומלצת במיוחד מתוך הספר "המתכונים של שושנה", אותו כתבה ליאת קרפל עבור אמה

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • דרגת קושי: קל

פשטידת פטריות בנוסח פרובאנס ממטבחה של שושנה

מתכון לפשטידת פטריות בנוסח פרובאנס מתוך הספר "המתכונים של שושנה", אותו כתבה ליאת קרפל עבור אמה

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • דרגת קושי: קל

קרם ברולה ג'ינג'ר ותפוז | צילום: אסף לוי

לקראת טו באב מתכון מפנק לקרם ברולה ג'ינג'ר ותפוז באדיבות באדיבות שף ביגה, ליאור חיניץ, קפה ביגה 
זמן הכנה: 40 דקות
דרגת קושי: בינוני

שעועית ירוקה ברוטב עגבניות

מתכון לשעועית ירוקה ברוטב עגבניות מתוך הספר "המתכונים של שושנה", אותו כתבה ליאת קרפל עבור אמה

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • דרגת קושי: קל

עוגיות גזר של שושנה

מתכון לעוגת גזר מתוך הספר "המתכונים של שושנה", אותו כתבה ליאת קרפל עבור אמה. "כמעט בכל בוקר ארטור מכין לי כוס מיץ גזר או תפוזים טבעי. באותה הזדמנות...מוציאה את תבנית הגוגלהוף של אימי" 

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • דרגת קושי: בינוני
  • תבנית גוגלהוף 

עוגיות קצף וקצפת של שושנה

מתכון לעוגת קצף וקצפת, מתוך הספר "המתכונים של שושנה", אותו כתבה ליאת קרפל עבור אמה. "את העוגה הזו הייתי מכינה כאשר רונן היה חוזר מהקיבוץ או כאשר היה במצב רוח עצוב...העוגה תמיד היתה עוזרת לו!" 

  • זמן הכנה: 100 דקות
  • דרגת קושי: בינוני