ביום שלישי שעבר, 7.11.17, התקיימה חגיגה גדולה של אנשים ובשרים אליה הגיעו מאות אנשים

כאשר ריחות בשרים עסיסיים עטפו את מתחם רוגובין בנתניה עם פתיחתה החגיגית של 'נתח קצבים', הקצבייה הידועה מהגליל העליון.

נתח קצבים נתניה השקה

צילום: אבי דואק

נתח קצבים נתניה

צילום: אבי דואק

'נתח קצבים' הינו עסק משפחתי שהחל את דרכו בקרית שמונה ועם השנים חצה גבולות והפך לקצבייה ידועה אליה מגיעים במיוחד מכל רחבי הארץ.

זהו הסניף השני שנפתח מחוץ לגבולות הצפון, ולפי תכניותיו של יניב פחימה, הבעלים, זו רק ההתחלה, ובהמשך יתרחבו לפריסה בכל רחבי הארץ. הקצבייה המשתרעת על פני שטח של 700 מ"ר נראית כמו ממלכה שלמה של בשרים, הכוללת את כל המוצרים הנלווים שיהפכו את הארוחה למושלמת. הקצבייה מתמחה בייצור ויישון בשרים ומציעה מגוון בשרים, מהמובחרים ביותר ובמחירים אטרקטיביים.

העובדים בקצבייה יעניקו לקונים ייעוץ אישי ומקצועי בבחירת הבשרים והמלצות על מתכונים ייחודיים, מה שהופך את חוויית הקנייה לייחודית ומהנה.