למסעדת 'זויה גריל בר' בתחנת 'השחר' נתניה על כביש החוף נכנסת חבורה שכוללת את שי חי, המאפרת מוניק בן מלך ומשה דץ שעוד לפני הביס הראשון נענו בחיוב לסלפי מצד הסועדים בשולחנות הסמוכים. החבורה הגיעה יחד ופתחה שולחן משותף. בתפריט: עראיס ממולא בכל טוב, שיפודי פרגית, צלעות טלה, 18 סוגי סלטי הבית ובקבוק יין. הטיפ שהשאירו מאוד נאה. בגזרת הזאטוטים שני ילדיו של שי חי ורות הבת של מוטי הבעלים. 

משה דץ, שי חי ומוניק בן מלך סועדים ב'זויה גריל בר'

משה דץ, שי חי ומוניק בן מלך סועדים ב'זויה גריל בר'