בימים אלו משיק השף של בר איטליה שחר ברנע,תפריט חדש הכולל מנות מגוונות שמתכתבות עם אופי המקום, מעניקות טוויסט לתפריט הקיים ומתווספות למנות הדגל של המסעדה

בר איטליה

צילום: גל זהבי 

המנות החדשות בבר איטליה מתבססות על חומרי גלם טריים, עונתיים, מוקפדים ומשובחים ברמה הגבוהה ביותר.
חלק מהמנות החדשות מוגשות בתפריט עסקי המוגש בין השעות 12:00-17:00 באמצע השבוע.
בין המנות החדשות: שרימפס וקלמרי קרם פלפלים, שמן בזיליקום, בצל ירוק, קריספי בטטה וליים (69 ₪); ברוסקטה טרטר בקר פילה בקר, צלפים, בצלי שאלוט, כוסברה, צ'ילי ואיולי כמהין (68 ₪) ; סלט שומר גרני סמית', סלרי, דובדבנים מיובשים, פקאן, רוקולה, בלסמי לבן ושמת זית (54 ₪) ; פיצה רומנו מוצרלה, עגבניות, ארטישוק, בצל סגול, זיתי קלמטה, אורגנו וגבינת צאן (74 ₪) ; טורטליני די ויטלו אסאדו בבישול ארוך, חמאה, פטריות, דמי גלאס, ערמונים ופרמז'ן (88 ₪) ; פילה בקר גראטן שורשים ורוטב דמי גלאס (136 ₪) ועוד.

בר איטליה

צילום: גל זהבי 

כמו כן קוקטיילים חדשים מהבר, סורנטו פרנץ' בלנד, בלוגה, לימונצ'לו, פסואה, נקטר אננס ומיץ לימון (52 ₪) מוחיטו איטליאנו הוואנה קלאב, ליקר מלון, סירופ אננס, אנגוסטורה ביטר'ס, נענע, בזיליקום, מיץ לימון (54 ₪).
המנות החדשות ישתלבו עם מנות הדגל האהובות של המסעדה.

אודות בר איטליה

מסעדת בראסרי איטלקית בבעלות המסעדן הוותיק והמצליח, שימי שוורץ והשף, שחר ברנע. זוהי המסעדה האיטלקית השנייה של השניים בנוסף למסעדת פומו האיטלקית ברמת החייל. 

בר איטליה

צילום: גל זהבי