לכבוד טו בשבט גלילי טונה אדומה צרובה
מתכון לגלילי טונה אדומה צרובה מוגשת עם רוטב משמש מיובש בויניגרט סילאן ולימון באדיבות צ'רלי פדידה ל"יינות ביתן", מתאים ל-4 מנות
- זמן הכנה: שעתיים וחמישים דקות
- דרגת קושי: בינוני
מצרכים
|
|
-
אופן ההכנה
חותכים את הטונה לגלילים בעובי של 4 ס"מ כל אחד
מחממים מחבת טפלון עם שמן זית
צורבים את הטונה כ - 8 שניות מכל צד ומניחים על נייר סופג.
פורסים את הטונה לפרוסות דקיקות ומניחים בצלחת הגשה. -
אופן הכנה הרוטב
מערבבים את כל המצרכים ביחד עד לקבלת רוטב הומוגני
ברוטב זה מתבלים גם את הרוקט שהוספנו למנה.אופן הרכבת צלחת ההגשה
מסדרים את הטונה בצלחת
מוסיפים ליד הטונה מעט רוקט טרי
יוצקים את הויניגרט שהכנו ומגישים מיד.
מתכונים נוספים באדיבות צ'רלי פדידה ל"יינות ביתן"