אוכל ומתכונים ששלחו תושבי נתניה

פנה פטריות וערמונים | צילום: נמרוד סונדרס

ארוחה חלבית כשרה לפסח, לאוכלי קיטניות - פנה עם פטריות וערמונים בשמנת ויין לבן באדיבות מותג ברילה. 

שפע של ניחוחות וטעמים אופפים את המנה המפנקת הזאת. אפשר להסתפק רק בסוג אחד של פטריות, לוותר על הכרישה, התימין והמוסקט – אבל בינינו הם אלה שהופכים את הרוטב מרוטב פטריות בשמנת לעילוי ממש. 

זמן הכנה: 20 דקות

  • דרגת קושי: קל

פאי פקאן

לפני שהחג מתחיל החלטתי לפנק אתכם במתכון משובח של פאי פקאן קל להכנה. ואפשר להכין בגרסה כשרה לפסח!
קלתית זהובה ופריכה ומעליה מלית עשירה של פקאן מפנק עם זיגוג פקאנים ודבש.
אין ספק שזה קינוח שתמיד גורף מחמאות, תוסיפו לידו קצפת וכדור גלידה וניל צרפתי ויש לכם תענוג צרוף בפה

  • זמן הכנה: 90 דקות
  • קושי: קל

פוזילי עם דג חריף | צילום: נמרוד סונדרס

מתכון כשר לפסח לאוכלי קיטניות שיעשיר כל שולחן חג: פוזילי עם דג חריף. נתחי הדג מתבשלים במשך זמן קצר ומדויק ברוטב ארומטי וחריף של פלפלים, עגבניות ושום מערבבים עם הפוזילי באדיבות מותג ברילה

זמן הכנה: 40 דקות

  • דרגת קושי: קל

אוזני המן מנוקדות

מתכון חגיגי ומיוחד לרגל פורים, של עוגיות אוזני המן מקוריות, מלאות צבע ושמחה, ובמגוון מליות טעימות. המתכון קל להכנה וניתן להכינו יחד עם הילדים ולהפוך את החגיגה למשפחתית ומהנה. באדיבות מוצרי האפייה מימונ'ס, בבעלות חברת תבליני מימון והקונדיטורית דליה עובדת

  • זמן הכנה: 45 דקות
  • קושי: קל

חמין מקרוני עם אסאדו | צילום: אפיק גבאי

החורף כבר כאן ומה יותר מפנק מחמין בייתי עשיר שימלא את הבית בניחוחות וטעמים. מותג ברילה מציע מתכון חורפי עם טוויסט מפתיע: חמין מקרוני עם אסאדו 

זמן הכנה: 30 דקות

  • דרגת קושי: קל

פיצה עם ראגו | צילום: רונן מנגן

מתכון לחורף חם ומפנק: פיצה משפחתית עם ראגו וביצת עין. פיצה שהיא ארוחה מלאה - תבשיל בשר עשיר וסמיך ומעליו ביצת עין ועגבניות צלויות טריות באדיבות ישרקו מקבוצת טיב טעם 

 זמן הכנה: 50 דקות

  • דרגת קושי: בינוני

צ'ולנט | צילום: דרור כץ 

זה לא חורף אמיתי ללא הצ'ולנט בשבת. מתכון להכנת צ'ולנט עסיסי וטיפים לשמירה על קישקע שלם בצ'ולנט, באדיבות רשת טיב טעם 

   זמן הכנה: 50 דקות

  • דרגת קושי: בינוני

צילום: שני הלוי

מתכון לעוגיות שוקוצ'יפס מושחתות, טעימות ומפתיעות - עוגיות שוקוצ'יפס מטוגנות באדיבות המותג מאסטר שף   

זמן הכנה: 20 דקות

  • קושי: קל

פירוג בצק עלים של עופיונים, כרוב ופורצ'יני

לכבוד שולחן חג הנוביגוד מתכון חגיגי פירוג בצק עלים של עופיונים, כרוב ופורצ'יני באדיבות רשת טיב טעם 

   זמן הכנה: 50 דקות

  • דרגת קושי: בינוני

צילום: אפיק גבאי

כרובית אפויה בציפוי קראנצ'י של חגיגת טעמים מהעולם: מיונז, חרדל דיז'ון צרפתי ורוטב סויה מסורתי באדיבות המותג מאסטר שף   

זמן הכנה: 20 דקות

  • קושי: קל