אוכל ומתכונים ששלחו תושבי נתניה

צילום: יח"צ

מתכון לספגטי אראביאטה ועגבניות צלויות טריות באדיבות ישרקו מקבוצת טיב טעם 

 זמן הכנה: 50 דקות

  • דרגת קושי: בינוני

פאי תפוחים | צילום: נופר בוגנים 

שנה חדשה בפתח, ואיך אפשר בלי מתכון לפאי תפוחים קלאסי. קבלו מתכון שבאמת אפשר לגזור ולשמור. הבצק של הפאי טוב לכל סוגי הפאי שתרצו. אל תפחדו לגוון, אפשר גם עם פירות אחרים ואפילו שוקולד

  • זמן הכנה: שעה
  • קושי: קל

עוגות דבש

לרגל השקת עוגת דבש – ללא גלוטן, ברשת ביגה, הקונדיטור הראשי, רן בן דוד חושף מתכון להכנת עוגת דבש בבית, המתאימה להגשה בראש השנה וחגי תישרי וכן לשוחרי בריאות, חובבי מזון ללא גלוטן או לסובלים ממחלת הצליאק. היא אוורירית, עשירה, רכה, נימוחה בפה, ומתאימה כקינוח לכל ארוחה 

זמן הכנה: 20 דקות

  • קושי: קל

מוס ריבת חלב | צילום: אנטולי מיכאלו 

הקונדיטורים של רשת קפה גרג, חושפים מתכון לעוגת מוס ריבת חלב. עוגה עשירה, מרשימה, ומתאימה לכל אירוח

זמן הכנה: שעה וחצי

  • דרגת קושי: בינוני

טארט נקטרינות | צילום: נופר בוגנים 

קבלו מתכון לעוגיות שוקולד צ׳יפ הכי שוות של הקונדיטורית קארין לוי 

"העוגיות האלו מככבות אצלי במטבח תמיד גורפות מחמאות. אחרי הרבה נסיונות של מתכונים שונים הצלחתי להגיע למתכון המושלם! העוגיות יוצאות בטקסטורה של קראנץ ונימוח בעת ובעונה אחת. מתאים להכנה עם ילדים

  • זמן הכנה: חצי שעה
  • קושי: קל

טארט נקטרינות | צילום: נופר בוגנים 

קבלו מתכון לטארט נקטרינות המשלב בצק פריך שנמס בפה ומעל פירות חמצמצים מתוקים

הטעם מזכיר לי את החיתוכיות עם הפירות שהסבתות שלנו היו עושות. אם יש לכם פירות שהן כבר לא כל כך יפים, אל תזרקו ! תכינו טארט.
אפשר לשלב כל סוג של פרי קיץ: שזיפים, נקטרינות, אפרסקים.
העוגה הכי טעימה כשהיא חמימה עם קצת אבקת סוכר

  • זמן הכנה: שעה וחצי
  • קושי: בינוני

עוגת רוגלך | צילום: נופר בוגנים 

את האהבה שלי לשמרים אי אפשר לתאר. הריח הזה שעוטף את כל הבית, מזכיר לי את אמא שלי שהייתה עושה שמרים כל יום חמישי ואנחנו היינו מחכים בסבלנות לפס ״שלנו״. הפס של האחים שלי. תמיד אבל תמיד היא הייתה כועסת שלא היינו מתאפקים ואוכלים את זה חם.
אז עברו הרבה שנים ואפשר להגיד שבעשור האחרון התנסיתי ועשיתי מלא מתכונים של בצקי שמרים והאהבה רק גדלה מיום ליום.
אז קבלו מתכון לעוגת רוגלך מעלפת

  • זמן הכנה: 3 שעות
  • קושי: בינוני

עוגת משמש  | צילום: נופר בוגנים 

אני כל כך אוהבת שילוב של פירות במאפים. עכשיו שיש כזה שפע והתקופה בה אפשר להנות ממשמש היא כל כך קצרה, אפשר להתפנק ולהשתעשע עם אינספור אפשרויות: קומפוט, עוגות, ריבות, ממולאים.

הכנתי את העוגה, שמרתי את הגוגואים (למי שזוכר) ושיחקתי עם הבת שלי כמו שאנחנו היינו משחקים פעם:״קרוב לקיר״, ״צליפות״, ״חמש אבנים״.

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • קושי: קל

באגטים לחג | צילום: נופר בוגנים 

אז כולם מדברים על עוגות גבינה, פשטידות, אבל מה עם הלחם לגבינות? אין כמו בגט חם וקריספי ליד הגבינות, קבלו מתכון קליל וכייפי שלא יבייש אף מאפייה. לא צריך מיקסר בכלל, רק קערה וכף מעץ. מתכון ממטבחה של קארין לוי 

זמן הכנה: 40 דקות

  • קושי: קל

עוגת גבינה אפויה | צילום והכנה: קארין לוי 

עוגה קלילה וקלה להכנה תמיד קוצרת מחמאות. העוגה יחסית לא שמנה מאחר ואין בה גבינות שמנות כך שאפשר גם להתפנק בכיף עליה.
שבועות בכל זאת בפתח, כך שזה תירוץ טוב לרוץ למטבח לנסות את המתכון הנפלא הזה

  • זמן הכנה: 90 דקות
  • קושי: קל