אוכל ומתכונים ששלחו תושבי נתניה

ריבועי בראוניז פרלינה | צילום: שטרסטוק

איך אפשר לסיים את ארוחת חג הפסח בלי קינוח שישאיר טעם מתוק בפה, בראוניז כשרים לפסח רצוי להגיש לצד תה נענע חם באדיבות רשת קפה גרג

זמן הכנה: 50 דקות

  • דרגת קושי: קל

חריימה | צילום: יח"צ

מתכון לדגים חריפים (חריימה) באדיבות רשת קפה גרג

זמן הכנה: 30 דקות

  • דרגת קושי: קל

תות-שמפיין

מתכון לאירוח בבית: קוקטייל חגיגי ומיוחד של תות שמפיין. מתאים למאורע חגיגי או לאירוח חורפי. הקוקטייל מוגש בימים אלה במסעדות רשת BBB במהלך חודשי החורף

זמן הכנה: 45 דקות

  • קושי: קל

אוזני המן | צילום: שטרסטוק

חג פורים בפתח, רשת בתי הקפה ביגה חולקת מתכון עשיר וייחודי, לאוזני המן עם מגוון מילויים לבחירה כמו: שוקולד, תמרים, חלווה, פרג ועוד

זמן הכנה: 30 דקות

  • קושי: בינוני

מקלובה אסיאתית | צילום: שני הלוי

מתכון עשיר ומיוחד למקלובה אורז ועוף עם טוויסט אסיאתי מתאימה לאירוח ומרשימה במיוחד באדיבות המותג מאסטר שף 

זמן הכנה: 60 דקות

  • דרגת קושי: בינוני

מתכון למרק בצל בתוך כיכר לחם | צילום: שני הלוי

מתכון נפלא, מפנק ומנחם של מרק בצל בתוך כיכר לחם עם גבינה מותכת באדיבות מאסטר שף

זמן הכנה: 50 דקות

  • דרגת קושי: בינוני

שוק ברווז מפורק, דלורית צלויה ותאנים מקורמלות | צילום: חיים יוסף

מתכון המשלב מגוון טעמים ייחודיים - שוק ברווז מפורק, דלורית צלויה ותאנים מקורמלות, מנה יפה וטעימה שאפשר להגיש למנה ראשונה או כמנה עיקרית באדיבות סבינה ולדמן, רשת טיב טעם

         זמן הכנה: 40 דקות

  • דרגת קושי: בינוני

דג סלמון ואננס ברוטב צ'ילי מתוק | צילום: אסף לוי

רבות נאמר בשבחם של הפירות היבשים, העשירים בויטמינים ומינרלים וחשובים לתזונה היומיומית. אין צורך להזכיר את טעמם המתקתק וצבעם המזמין לרגל חג טו בשבט רשת קפה גרג חולקת מתכון מהתפריט החדש 2019 - דג סלמון ואננס ברוטב צ'ילי מתוק

זמן הכנה: 30 דקות

  • דרגת קושי: קל

סלט אוליביה | צילום: שני הלוי

לכבוד הנובי גוד מתכון לסלט אוליבייה הרוסי המפורסם בהגשה מודרנית ומיוחדת, באדיבות המותג מאסטר שף

זמן הכנה: 30 דקות

  • דרגת קושי: קל

ספגטי אה לה אוליו | צילום: גליה אבירם

מתכון טבעוני לספגטי אה לה אוליו באדיבות רשת קפה ביגה 

זמן הכנה: 15 דקות

  • קושי: קל