השף גולן ימין מזמין אתכם לפאייה כשרה
ארוחת צהריים קלילה, כשרה, בריאה וצבעונית, של פאייה כשרה. המנה המקורית הגיעה אלינו מחבל ולנסיה שבספרד, קבלו את הגרסה של השף גולן ימין.
- זמן הכנה: 50 דקות
- דרגת קושי: קל
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
- מוסיפים גמבות ופטריות וממשיכים לטגן דקה
- מוסיפים אורז ואננס (מי שרוצה)
- בוחשים היטב עד שהאורז ושאר המרכיבים חמים וקיבלו אחידות
- מוסיפים סילאן, מלח ופלפל ומערבבים
- מוסיפים מים רותחים ומכסים
- משאירים על אש נמוכה 18 דקות
- פטתחים את המכסה ומפרידים בעזרת מזלג
הפאייה מוכנה כאשר האורז מבושל ופריך בצדדים
לשדרוג יש להוסיף צ'ילי מתוק
בתאבון
הכותב: גולן ימין הוא שף סוג 4, שף בכיר באיגוד השפים, כיום שף ראשי בגני האחוזה ויועץ קולינרי
"כבר מגיל 5 אמא ידעה שאהיה שף, הסתובבתי בין הרגליים של אמא וסבתא במטבח. בעיני המטבח הוא אומנות לכל דבר"