מתכון לפסטה טיאטלה עם ארטישוק
מתכון קל להכנה של פסטה טיאטלה עם ארטישוק באדיבות טיב טעם
- זמן הכנה: 20 דקות
- קושי: קל
מצרכים:
|
|
אופן ההכנה
מנקים את הארטישוק, מסירים את העלים הקשים מבחוץ ואת קצות העלים הנותרים וקוצצים לפרוסות דקות.
מוסיפים למחבת טפלון גדולה את השמן זית, הארטישוק, הנענע והשום.
מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים כוס מים ומבשלים על אש בינונית/גבוהה 10 דקות.
מרתיחים סיר מים מומלחים ומבשלים את הפסטה טליאטלה מספר דקות.
בעזרת מצקת ספגטי קוטפים את הפסטה טליאטלה מהמים ומעבירים למחבת עם הארטישוק. יש לשמור את המים הרותחים על האש מכיוון שצריך אותם כדי ליצור את אפקט הריזוטו.
מוסיפים את מי הבישול מצקת אחת בכל פעם ומניחים להיספג תוך ערבוב טוב. מבשלים עד אל דנטה, או רך יותר ומגישים.