מתכון להכנת סלט קממבר וסלק אדום
בהשראת המטבח האיטלקי, מציע השף הראשי של גרג אלעד אמסלם מתכון להכנת סלט קממבר וסלק אדום. הסלט מתוחכם, צבעוני, עשיר, בסגנון ים תיכוני ומתאים לכל אירוח או ארוחה
זמן הכנה: 20 דקות
- קושי: קל
מצרכים:
|
|
אופן ההכנה
חותכים את החסות גס ומניחים בקערה
2 סלקים צלויים 180 מעלות על מגש עם מלח גס במשך שעה , להוציא לקלף ולחתוך לקוביות , לשיטה היותר קלה
לוקחים את הסלקים של הוואקום וחותכים אותם לרבעים ומניחים על החסות.
לוקחים זוקיני שוטפים אותו קולפים אותו מהקליפה ועם מקלף מקלפים רצועות זוקיני כמה שאוהבים .
חותכים חצי תפוח לגפרורים או לפרוסות דקות.
לאחר מכן מחממים תנור 250 מעלות, לוקחים את גבינת הקממבר שמים על מגש עם נייר אפייה, מפזירים מעל שכבה דקה של סוכר חום ומכניסים לדקה שתיים עלמנת לקבל קירמול מעל
במידה ויש ברנר ניתן לשרוף עם ברנר.
אופן הכנת הוינגרט
מעבירים את כל המוצרים לבלנדר הביתי מלבד השמנים, טוחנים היטב ומזלפים את השמן פנימה באיטיות עד קבלת רוטב הומוגני.
לאחר מכן מוסיפים את הויניגרט , מפזירים פיסטוק גרוס מערבבים הכל ערבוב גס ומגישים