מתכון להכנת קרם קוקוס עם סילאן וחלבה  צילום: יח"צ

מתכון לקינוח קרם קוקוס עם סילאן וחלבה –טבעוני. קרם הקוקוס בבלילה הוא הסוד להכנת קינוח טבעוני, פרווה אשר יכול להתאים גם לרגישים ללקטוז, באדיבות מאסטר שף  

זמן הכנה: 20 דקות

  • קושי: קל

מצרכים:

  • קרם קוקוס:
    1 פחית (400 מ"ל) קרם קוקוס מאסטר שף
    2 חבילות (160 גרם) אינסטנט פודינג וניל
    35 גרם (1/4 כוס) אבקת סוכר

  • הגשה:
    סילאן / דבש
    שערות חלבה

אופן ההכנה

שמים את קרם הקוקוס, הפודינג ואבקת הסוכר בקערת מיקסר עם וו בלון
מקציפים עד שמתקבל קרם סמיך.

מרכיבים את הקינוח
שמים בתחתית כלי הגשה 2 כפות סילאן
יוצקים מעל את הקרם עד גובה 3/4 כוס
מוסיפים מעל את שערות החלבה ומגישים.