מתכון להכנת קרם קוקוס עם סילאן וחלבה
מתכון לקינוח קרם קוקוס עם סילאן וחלבה –טבעוני. קרם הקוקוס בבלילה הוא הסוד להכנת קינוח טבעוני, פרווה אשר יכול להתאים גם לרגישים ללקטוז, באדיבות מאסטר שף
זמן הכנה: 20 דקות
- קושי: קל
מצרכים:
|
|
אופן ההכנה
שמים את קרם הקוקוס, הפודינג ואבקת הסוכר בקערת מיקסר עם וו בלון
מקציפים עד שמתקבל קרם סמיך.
מרכיבים את הקינוח
שמים בתחתית כלי הגשה 2 כפות סילאן
יוצקים מעל את הקרם עד גובה 3/4 כוס
מוסיפים מעל את שערות החלבה ומגישים.