מתכון מנצח ל'פיש אנד צ'יפס'
לרגל יום הצ'יפס שיתקים ב- 13 ליולי נחגוג גם בישראל את 'יום ה'ציפס הבינלאומי'. לחובבי דגים וצ'יפס, מומחי המותג הקולינארי מאסטר שף, הכינו מתכון להכנת 'פיש אנד צ'יפס', מנה יפה, קלילה וטעימה במיוחד
זמן הכנה: 30 דקות
- קושי: קל
מצרכים:
|
|
אופן ההכנה
מתחילים מהכנת הבלילה לדגים:
שופכים כוס תערובת לציפוי נאגטס לקערה.
מתבלים באבקת שום, פפריקה ואורגנו.
מוסיפים חצי כוס בירה או סודה.
הבלילה צריכה להיות במרקם של תערובת פנקייקס, במידת הצורך מוסיפים בירה/סודה.
סמוך להגשה: מחממים שמן לטיגון עמוק.
טובלים את נתחי הדג בבלילה, מעבירים לשמן החם ומטגנים 8-5 דקות או עד להזהבה.
במקביל מטגנים גם את הצ׳יפס עד להזהבה מלאה ומוציאים למסננת.
מגישים את נתחי הדג והצ׳יפס עם ממרח לפי הטעם