פילה דג לבן ברוטב עגבניות חריף

מתכון פיקנטי וחגיגי לראש השנה להכנת פילה דג לבן ברוטב עגבניות חריף באדיבות קפה ביגה - מדובר באחת ממנות הדגל במסעדה
זמן הכנה: 30 דקות
- קושי: קל
מצרכים:
|
|
אופן ההכנה
לטגן את הפלפלים עד שהקליפה מתחילה להיסדק ולפרוס אותם לפרוסות עבות בעובי של כשני ס"מ.
להניח בקערה, לכסות בשמן זית ולהוסיף כ3 כפות חומץ וקורט מלח. לעכות לפחות שעה עד השימוש.
להרכבת המנה: במחבת להניח את כל חומרי הגלם ולהדליק את האש
לבשל 5-10 דקות לאחר רתיחה. להגיש בצלחת עם שוליים גבוהים
לפזר מעט עלי כוסברה מעל.
רצוי להגיש עם חלה וטחינה לבנה.