מתכון להכנת עוגת שוקולד עשירה ומלאה בטעמים
לרגל יום השוקולד העולמי, הקונדיטורית של רשת קפה ביגה, שרית גז מעניקה מתכון של עוגת שוקולד הנמכרת ביותר ברשת ביגה. היא עשירה, מלאת טעמים, רכה, יפה וטעימה במיוחד
זמן הכנה: 25 דקות
- קושי: בינוני
מצרכים:
|
|
אופן ההכנה
-
ממיסים שוקולד מריר וחמאה לתערובת אחידה בבן מארי או במיקרו בפולסים של 30 שניות.
-
מקציפים את הביצים והסוכר יחד לקצף תפוח ואוורירי.
- מוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים וממשיכים להקציף.
-
מוסיפים את הרכיבים היבשים ואת השוקולד צי'פס ומערבבים בתנועת קיפול עדינה את התערובת עד שהיא מתאחדת.
-
שופכים לתבנית משומנת ומכניסים לתנור.
-
אופים ב-165 מעלות , זמן הכנה 30-35 דק'.