עוגה תפוזים ושוקולד בחושה
מתכון לעוגה תפוזים ושוקולד בחושה
- זמן הכנה: 50 דקות
- דרגת קושי: קל
תבנית קוגלהוף בקוטר 26 ס"מ
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
- מערבבים את הביצים עם הסוכר
מוסיפים קמח, אינסטנט פודינג וניל וקקאו ומערבבים
מוסיפים שמן ומיץ תפוזים ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד
מעבירים לתבנית קוגלהוף משומנת
מכניסים לתנור לכ-45 דקות עד להזהבה
מצננים את העוגה, הופכים אותה ומחלצים מהתבנית
מפזרים אבקת סוכר ומגישים