עוגה תפוזים ושוקולד בחושה

מתכון לעוגה תפוזים ושוקולד בחושה

  • זמן הכנה: 50 דקות
  • דרגת קושי: קל
    תבנית קוגלהוף בקוטר 26 ס"מ

מצרכים

  • 3 ביצים
    3/4 כוס סוכר
    11/2 כוסות קמח תופח
    1 אינסטנט פודינג וניל

  • 1כוס שמן
    1 כוס מיץ תפוזים סחוט
    2 כפות קקאו
    אבקת סוכר לזיגוג

אופן ההכנה

  • מערבבים את הביצים עם הסוכר 
    מוסיפים קמח, אינסטנט פודינג וניל וקקאו ומערבבים
    מוסיפים שמן ומיץ תפוזים ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד
    מעבירים לתבנית קוגלהוף משומנת
    מכניסים לתנור לכ-45 דקות עד להזהבה 
    מצננים את העוגה, הופכים אותה ומחלצים מהתבנית
    מפזרים אבקת סוכר ומגישים