-
פרטים
-
נכתב על ידי מיטל לשם
-
מתכון לסלט נבטים תאילנדי ממטבחה של ענת. מנה ראשונה המספיקה ל-4 סועדים.
- זמן הכנה: 10 דקות
- דרגת קושי: קל
מצרכים
- 2 קופסאות נבטים סיניים
אפונת וסאבי יבשה (ניתן להשיג בחנויות פיצוחים) גרוסה 1 כף ג'ינג'ר כבוש חתוך לרצועות 3 צנוניות עם הקליפה חתוכות לעיגולים דקים 1 קולורבי שלם חתוך לאצועות 1 מלפפון ירוק חתוך לרצועות 1/2 כוס עלי כוסברה
|
- לטיבול
- 5 כפות רוטב צ'ילי
1 כפית שמן שומשום 2 כפות מיונז 3 כפות מים 1 שן שום כתושה
- 1/2 כפית פלפל לבן
1 כפית מלח
|
-
בקערה מערבבים נבטים, עלי כוסברה, חצי מכמות הצנונית, רצועות מלפפון, אפונה סינית
בקערה נפרדת, מערבבים שום כתוש, רוטב צ'ילי, ג'ינג'ר כבוש ושמן שומשום
שופכים את הטיבול על הסלט, מערבבים ומגישים