סלט נבטים תאילנדי

מתכון לסלט נבטים תאילנדי ממטבחה של ענת. מנה ראשונה המספיקה ל-4 סועדים.

  • זמן הכנה: 10 דקות
  • דרגת קושי: קל

מצרכים

  • 2 קופסאות נבטים סיניים
    אפונת וסאבי יבשה (ניתן להשיג בחנויות פיצוחים) גרוסה 
    1 כף ג'ינג'ר כבוש חתוך לרצועות
    3 צנוניות עם הקליפה  חתוכות לעיגולים דקים
    1 קולורבי שלם חתוך לאצועות
    1 מלפפון ירוק חתוך לרצועות
    1/2 כוס עלי כוסברה
  • לטיבול
  • 5 כפות רוטב צ'ילי
    1 כפית שמן שומשום
    2 כפות מיונז
    3 כפות מים
    1 שן שום כתושה
  • 1/2 כפית פלפל לבן
    1 כפית מלח

  • בקערה מערבבים נבטים, עלי כוסברה, חצי מכמות הצנונית, רצועות מלפפון, אפונה סינית
    בקערה נפרדת, מערבבים שום כתוש, רוטב צ'ילי, ג'ינג'ר כבוש ושמן שומשום 
    שופכים את הטיבול על הסלט, מערבבים ומגישים