הקוקטיילים שלא תרצו לוותר עליהם בערב הסילבסטר
קבלו את המשקה שאף סילבסטר לא יהיה שלם בלעדיו: הקוקטייל. לכבוד השנה החדשה אספנו בשבילכם מתכונים לקוקטיילים המפורסמים ביותר בעולם. באדיבות מתחם האירועים סיטרוס בעמק חפר
- זמן הכנה: 10 דקות
- דרגת קושי: קל
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
-
סייד טראק (Side Truck)
משקשקים חזק עם קרח רגיל
מסננים פעמיים לכוס מרטיני
אפשר להוסיף רים ממש דק של סוכר לבן - ביטר סאוור
מבצעים כתישה עדינה של התפוז
מוסיפים את המרכיבים
מנערים בשייקר בעדינות עם קרח כתוש
מרוקנים הכל להיי בול. (כוס זכוכית גבוהה)לקישוט: גבעה קטנה של קרח כתוש, שני 2 קשים וסליל של קליפת תפוז.
-
סמוקי סאוור
-
שקשוק יבש ללא קרח של כל המרכיבים בשייקר
מוסיפים קרח ומשקשקים פעם נוספת.
עושים סינון כפול לכוס לואו בול
מקשטים בקליפת לימון.
-
טומיז מרגריטה
משקשקים את כל המרכיבים עם קרח רגיל
מסננים לכוס לואו בול (כוס זכוכית קצרה ורחבה) עם 3 קוביות קרח ורים דק של מלח. -
-
מי סוכר וסירופ אגבה
משתמשים בכמות אחידה של סוכר/ אגבה ומים
מערבבים טוב ומאחדים ביניהם