קבלו את המשקה שאף סילבסטר לא יהיה שלם בלעדיו: הקוקטייל. לכבוד השנה החדשה אספנו בשבילכם מתכונים לקוקטיילים המפורסמים ביותר בעולם. באדיבות מתחם האירועים סיטרוס בעמק חפר 

  • זמן הכנה: 10 דקות
  • דרגת קושי: קל

מצרכים

  • סייד טראק (Side Truck)

    45 מ"ל קוניאק
    15 מ"ל שרטרז ירוק
    25 מ"ל מיץ לימון טרי
    15 מ"ל מי סוכר

  • ביטר סאוור

    4 קוביות תפוז
    30 מ"ל ג'ין
    30 מ"ל קמפרי
    20 מ"ל מיץ ליים טרי
    10 מ"ל מי סוכר
    10 מ"ל מונין פסיפלורה

  • סמוקי סאוור
    30 מ"ל וויסקי סקוטי בלנד
    20 מ"ל טאליסקר (וויסקי מעושן)
    20 מ"ל מיץ לימון טרי
    15 מ"ל מי סוכר
    20 מ"ל חלבון ביצה מפוסטר או חלבון מביצה אחת טרייה

  • טומיז מרגריטה
    60 מ"ל טקילה לבנה
    30 מ"ל מיץ לימון טרי
    15 מ"ל סירופ אגבה
    נגיעה של טריפל סק (ליקר תפוזים)

אופן ההכנה

    • סייד טראק (Side Truck)

      משקשקים חזק עם קרח רגיל
      מסננים פעמיים לכוס מרטיני
      אפשר להוסיף רים ממש דק של סוכר לבן

        • סייד טראק (Side Truck)

      סייד טראק | תמונה: סיטרוס

    • ביטר סאוור

      מבצעים כתישה עדינה של התפוז
      מוסיפים את המרכיבים
      מנערים בשייקר בעדינות עם קרח כתוש
      מרוקנים הכל להיי בול. (כוס זכוכית גבוהה)

      לקישוט: גבעה קטנה של קרח כתוש, שני 2 קשים וסליל של קליפת תפוז. 

        • ביטר סאוור

      ביטר סאוור | תמונה: סיטרוס

    • סמוקי סאוור

    • שקשוק יבש ללא קרח של כל המרכיבים בשייקר
      מוסיפים קרח ומשקשקים פעם נוספת.
      עושים סינון כפול לכוס לואו בול
      מקשטים בקליפת לימון.

    • סמוקי סאוור

סמוקי סאוור | תמונה: סיטרוס 

  • טומיז מרגריטה

    משקשקים את כל המרכיבים עם קרח רגיל
    מסננים לכוס לואו בול (כוס זכוכית קצרה ורחבה) עם 3 קוביות קרח ורים דק של מלח. 

  • טומיז מרגריטה

    טומיז מרגריטה | תמונה: סיטרוס

  • מי סוכר וסירופ אגבה
    משתמשים בכמות אחידה של סוכר/ אגבה ומים
    מערבבים טוב ומאחדים ביניהם