עוגת גבינה אישית| צילום: ביסקוויט

קבלו מתכון טעים וקל להכנת עוגת גבינה אישית. מתכון לשישה אנשים, באדיבות "ביסקוויט"

  • 6 תבניות קפיציות עגולות אישיות 10 ס"מ (או תבנית קפיצית עגולה 26 מ"מ)
    זמן הכנה: שעה וחצי
  • דרגת קושי: קל

מצרכים

  • רכיבים לבסיס העוגה:
    250 גרם ברנפלקס תלמה 
    50 גרם חמאה מומסת

     

  • רכיבים למלית:

    500 גרם גבינה לבנה 5%
    400 גרם גבינת שמנת 5% 
    ½ שקית אינסטנט פודינג וניל
    ½ כוס סוכר
    גביע יוגורט 1.5% שומן
    1 כף תמצית וניל

    1 חבילת תותים
    חופן פירות יער לקישוט

אופן ההכנה

שוברים את הברנפלקס לחתיכות גסות, ומוסיפים את החמאה
משמנים את התבניות בספריי שמן, יוצקים 3 כפות מהתערובת לכל תבנית, ומהדקים לתחתית. מקפיאים ל- 10 דקות
מקציפים במיקסר את כל חומרי המלית במהירות גבוה, עד לבלילה אחידה ויציבה
חותכים את התותים לחצאים ומסדרים בתוך התבניות לאורך הדופן כך שהחלק הרחב למטה
יוצקים את המלית לתוך התבניות, מקפיאים לשעה וחולצים מהתבניות
לפני ההגשה מפזרים מעט פירות יער מלמעלה