קבלו מתכון לעוגת שיש עם שוקולד צ'יפס, שילדים ומבוגרים אוהבים, ממטבחה של איווט פדרמן 

  • זמן הכנה: 50 דקות
  • דרגת קושי: בינוני
    תבנית בקוטר 26 ס"מ

עוגת שיש

מצרכים

  • 6 ביצים
    11/4 כוסות סוכר
    1/2 כוס שמן
    גרידת תפוז אחד
    גרידת לימון אחד

  • 2 כפות מיץ לימון
    1 כוס קמח תופח
    1 כוס שוקולד צ'יפס
    2 כפות קקאו

אופן ההכנה

  • מחממים תנור ל -180 מעלות
    מפרידים חלבונים וחלמונים
  • מקציפים חלבונים עם כוס סוכר
  • בקערה נפרדת מערבבים חלמונים עם חצי כוס שמן
  • מוסיפים גרידת תפוז, גריגדת לימון, מיץ לימון ורבע כוס סוכר
  • מוסיפים קמח ומערבבים 
    מקפלים את החלבונים המוקצפים לתוך הקערה ומערבבים 
    כוס וחצי מתוך התערובת מוציאים החוצה לקערה נפרדת 
    לקערה הנפרדת (עם כוס וחצי) מוסיפים קקאו ושוקולד צ'יפס
    מעבירים את התערובת הלבנה לתבנית משומנת
    מעליה שופכים את התערובת החומה
    מערבבים בעדינות בעזרת מזלג כך שיתקבלו שני צבעים
    מכניסים לתנור לכ-40 דקות