פאי תפוחים ופירורים במנות אישיות
קבלו מתכון לפאי תפוחים ופירורים, קל להכנה שניתן להגישו במנות אישיות, או בתבנית עגולה
- זמן הכנה: 50 דקות
- דרגת קושי: קל
6 תבניות קפיציות עגולות אישיות 10 ס"מ, או תבנית בקוטר 26 ס"מ
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
- הכנת הבצק
במעבד מזון עם להב מתכת מעבדים את כל חומרי הבצק לעיסה אחידה - משטחים את הבצק על תבנית ועוטפים בנילון נצמד
מעבירים למקרר ל-30 דקות
הכנת הפירורים - במעבד מזון עם להב מתכת מערבבים את כל החומרים לפירורים
מעבירים למקרר עד להכנת הפאי
הכנת המלית - מחממים תנור ל -180 מעלות
- מקלפים את התפוחים, מנקים מהליבה ופורסים דק
- בקערה מערבבים את התפוחים עם שאר חומרי המלית
משטחים את תערובת התפוחים על הבצק
מפזרים מעל פירורים באופן שווה
מעבירים לתנור ל-45 דקות עד לקבלת ציפוי שחום ומלית מבעבעת
מצננים לפני הגשה