עוגת שיש ממטבחה של מיכל ריכטר
קבלו מתכון מנצח לעוגת שיש בחושה, קלה להכנה, ממטבחה של מיכל ריכטר
- זמן הכנה: 50 דקות כולל אפייה
- דרגת קושי: קל
תבנית בקוטר 26 ס"מ
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל -180 מעלות
בקערה מערבבים ביצים וסוכר - מוסיפים קמח, שמן, תפוזים, גרידת תפוז ווניל
- 3/4 מהתערובת מעבירים לתבנית
- לרבע הנותר מוסיפים נס קפה ושוקולית ומערבבים
- מעבירים לתבנית
מערבבים מעט באמצעות מזלג על מנת ליצור אפקט השיש
מעבירים לתנור לכארבעים דקות
ניתן לזרות אבקת סוכר בסיום האפייה