רביולי גבינות עם פסטו, שברי אגוזים ופרמזן
מתכון לרביולי גבינות עם פסטו, שברי אגוזים ופרמזן, באדיבות חברת ישרקו, יבואנית פסטה פרימיום סורג'טל מאיטליה. את הפסטו מומלץ להכין במכתש ועלי, כך שמתקבל פסטו במרקם גס, שמאזן את המרקם הרך והמתמסר של הרביולי וגם מחזק את הממד הרענן שהמנגולד מעניק למלית
זמן הכנה: 15 דקות
דרגת קושי: קל
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
-
מועכים שן שום במכתש ועלי גדול.
מוסיפים בזיליקום, מלח ופלפל וכותשים לריסוק הבזיליקום.
מזלפים שמן זית באיטיות לקבלת מחית אחידה במרקם של פסטו גס.
ומעבירים לקערת הגשה גדולה.
מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן.
מעבירים את הרביולי לקערה עם הפסטו בעזרת כף מחוררת ומערבבים.
מפזרים אגוזי מלך ושבבי פרמזן ומגישים.