מתכון לרביולי עם שומר צלוי, גבינת עיזים וארוגולה
לרגל חגיגות חודש איטליה, חברת ישרקו, חברת בת של טיב טעם מנדבת מתכון רביולי מפנק ועשיר בטעמים - רביולי עם שומר צלוי, גבינת עיזים וארוגולה."המרירות העדינה של הארוגולה הטרייה והמתקתקות המעודנת של הרביולי ושל גבינת העיזים מתחברים למנה אלגנטית בעלת טעמים מאוזנים"
- זמן הכנה: 30 דקות
- דרגת קושי: קל
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
-
מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
מפזרים פרוסות שומר בתבנית בשכבה אחת, מזלפים 4-3 כפות שמן זית ומתבלים במלח ופלפל שחור.
צולים 25 דקות עד שהשומר מתרכך ומזהיב בקצוות.
בינתיים מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן.
מחממים מחבת רחבה עם 3-2 כפות שמן זית ומטגנים שום כדקה עד שעולה ניחוח.
מעבירים את הרביולי למחבת בעזרת כף מחוררת ומנענעים בעדינות עד שהרביולי מצופים שמן.
מוסיפים את פרוסות השומר הצלויות ובזיליקום ומקפיצים עוד דקה.
מעבירים לצלחת הגשה, מפוררים מעל גבינת עיזים, מפזרים ארוגולה ומגישים חם.