לכבוד שבועות מתכון לעוגת גבינה קלאסית
לכבוד חג שבועות, מתכון לעוגת גבינה קלאסית באדיבות רשת קפה בייגה
- זמן הכנה: שעה
- דרגת קושי: בינוני
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
-
תחתית
מחממים תנור ל-170 מעלות.שמים את כל החומרים במעבד מזון למעט המים/חלב עד לקבלת פירורים.
מוסיפים את המים/חלב עד לקבלת בצק (ניתן להוסיף מים/חלב לפי הצורך)
משטחים את הבצק לעובי של 3 מ"מ לפי גודלה של התבנית, יוצרים חורים בבצק בעזרת מזלג ואופים עד לקבלת צבע זהוב.אופן הכנת מלית הגבינה:
מחממים תנור ל-150 מעלות.
במידה ומכינים עוגה עגולה ברינג יש לצפות את דפנות הרינג בנייר אפיה למנוע הידבקות.
שמים את כל החומרים בקערת מיקסר ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מניחים את התחתית שהכנו ממעוד מועד ועליה יוצקים את התערובת אופים כ- 45 דקותאופן הכנת הציפוי:
מערבבים בעזרת מטרפה שמנת מתוקה ואבקת סוכר.
לאחר הוצאת העוגה מהתנור יש לקרר אתה למשך כ- 10 דקות.
מיישרים את דפנות העוגה ויוצקים את הציפוי על העוגה. (חשוב לצקת את הציפוי כשהעוגה חמימה)
בתאבון וחג שבועות שמח