מתכון לפסטה סתווית וצבעונית מאת מאיה דרין
לרגל עונת הסתיו, מתכון לפסטה ברילה צבעונית וטעימה מאת מאיה דרין. המתכון קל, מהיר ונוח להכנה. יכול לשמש גם לארוחה חגיגית עם רטטוי, זיתי תסוס, פתיתי פטה ופירורי לחם קלויים
- זמן הכנה: 20 דקות
- דרגת קושי: קל
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
-
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת.
מקפיצים את הירקות לפי הסדר במחבת, תחילה הבצל, אח"כ החצילים, הפלפלים, הקישואים והשום.
מוסיפים את שארית השמן לפי הצורך בעת טיגון הירקות.
בינתיים טוחנים פירורי לחם, פטרוזיליה, שום, שמן זית ומלח ופלפל. קולים במחבת יבשה את תערובת פירורי הלחם.
מוסיפים לרטטוי זיתים, מתבלים את הרטטוי במלח ופלפל. מוסיפים את הפסטה המבושלת ומבשלים יחדיו.
מפזרים גבינת פטה, מקשטים בעליי אורגנו ובזיליקום ומגישים.