מתכון ללביבות עדשים וירק צמחוניות
לכבוד חג החנוכה מתכון ללביבות קלות, בריאות וצמחוניות, עם עדשים וירק באדיבות המותג מאסטר שף
זמן הכנה: חצי שעה
- דרגת קושי: קל
מצרכים
2 קופסאות עדשים מסוננות מנוזלים חצי כוס פירורי לחם מאסטר שף |
|
אופן ההכנה
מניחים בקערה את העדשים ומועכים עם "מועך פירה" עד לקבלת עיסה.
מוסיפים שבבי הבצל, פירורי לחם, פטרוזיליה, כוסברה, ביצה, מלח וכמון ומערבבים היטב.
במחבת שטוחה מחממים שמן לא עמוק, יוצרים לביבות שטוחות מעט ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה.
מגישים לצד רוטב סרירצ'ה ומיונז שום.