לזניה אישית | צילום: אפיק גבאי לכבוד שבוע הפסטה מתכון ללזניות אישיות לזניה אישית | צילום: אפיק גבאי

מתכון קל ומהיר של לזניות אישיות להגשה כ- finger food לכבוד שבוע הפסטה באדיבות מותג הפסטה "ברילה"

  • זמן הכנה: 15 דקות
  • דרגת קושי: קל

אוכל ומתכונים - לכבוד שבוע הפסטה מתכון ללזניות אישיות

לזניה אישית | צילום: אפיק גבאי

 מצרכים

  • 12 עלי לזניה של ברילה

    1 צנצנת רוטב פומדורו של ברילה
    12 פרוסות חציל צלויות בתנור או מטוגנות

  • 200 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

    100 גרם זיתים שחורים מגולענים
    שמן זית לשימון תבנית שקעים

 אופן ההכנה 

  • מבשלים את עלי הלזניה במים רותחים עד לריכוך ומייבשים על מגבת וחוצים לשניים
    משמנים תבנית שקעים ומניחים בכל שקע כף רוטב, מניחים מעל 2 חצאים של עלי לזניה ובתוכם מניחים רוטב, חציל, רוטב וגבינה מפזרים מעל זיתים.
    אופים 20 דקות בחום של 180 מעלות.