לכבוד שבוע הפסטה מתכון ללזניות אישיות
מתכון קל ומהיר של לזניות אישיות להגשה כ- finger food לכבוד שבוע הפסטה באדיבות מותג הפסטה "ברילה"
- זמן הכנה: 15 דקות
- דרגת קושי: קל
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
-
מבשלים את עלי הלזניה במים רותחים עד לריכוך ומייבשים על מגבת וחוצים לשניים
משמנים תבנית שקעים ומניחים בכל שקע כף רוטב, מניחים מעל 2 חצאים של עלי לזניה ובתוכם מניחים רוטב, חציל, רוטב וגבינה מפזרים מעל זיתים.
אופים 20 דקות בחום של 180 מעלות.