מתכון לפסטה בולונז בסיר אחד מאת אינס ינאי
אין כמו פסטה בולונז חמה ועסיסית כשגשם דופק על החלון. המתכון קל, מהיר ונוח להכנה. מומלץ להגיש בצלחת עמוקה עם בקבוק יין אדום. המתכון מאת אינס ינאי ובאדיבות ברילה
- זמן הכנה: 30 דקות
- דרגת קושי: קל
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
-
בסיר סוטאז' מניחים שמן זית ובצל קצוץ מטגנים כ- 3 דקות.
מוסיפים את הבשר, הפטריות ושיני השום.
מטגנים הכל יחד כ- 7 דקות עד שהבשר משנה צבעו, מנמיכים את האש.מוסיפים לסיר את צנצנת הרוטב, את הספגטי, הבזיליקום, היין, המלח, הפלפל והפפריקה.
מוזגים על הכל מים רותחים עד כ- 3 ס"מ מגובה הספגטי, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה בכיסוי חלקי כ- 20 דקות עד שהרוטב מצטמצם והספגטי מתרכך.