אין כמו פסטה בולונז חמה ועסיסית כשגשם דופק על החלון. המתכון קל, מהיר ונוח להכנה. מומלץ להגיש בצלחת עמוקה עם בקבוק יין אדום. המתכון מאת אינס ינאי ובאדיבות ברילה
- זמן הכנה: 30 דקות
- דרגת קושי: קל
ספגטי בולונז | צילום: אפיק גבאי
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
בסיר סוטאז' מניחים שמן זית ובצל קצוץ מטגנים כ- 3 דקות.
מוסיפים את הבשר, הפטריות ושיני השום.
מטגנים הכל יחד כ- 7 דקות עד שהבשר משנה צבעו, מנמיכים את האש.מוסיפים לסיר את צנצנת הרוטב, את הספגטי, הבזיליקום, היין, המלח, הפלפל והפפריקה.
מוזגים על הכל מים רותחים עד כ- 3 ס"מ מגובה הספגטי, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה בכיסוי חלקי כ- 20 דקות עד שהרוטב מצטמצם והספגטי מתרכך.