מתכון לפסטייה במילוי גבינות
מתכון לפסטייה גבינות המשלב רכות וקריספיות, רעננות של טעמים במגוון של גבינות. באדיבות נדב מרום, השף הראשי של קפה גרג
זמן הכנה: 30 דקות
- דרגת קושי: בינוני
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
-
מטגנים בצל ופטריות בשמן הזית.
מערבבים בקערה את כל הרכיבים עם הבצל והפטריות המטוגנות.
מקררים היטב את המילוי.
מחממים ל-220 מעלותלשים 40 גרם מילוי על עלה סיגר בחלק הקרוב לרוחב כל העלה 2 ס"מ מהקצה.
מגלגלים ודוחסים היטב ומדביקים עם דבק קמח/מים.
מורחים בשמן זית את הרולים, מפזרים עליהם מעט סומסום. ולמכניסים את הרולים לתנור למשך כרבע שעה עד שמשחימים.לעיטור המנה מומלץ לזלף טחינה/סילאן לפי הטעם
-
מתכונים נוספים באדיבות קפה גרג
- מתכון לפאדג' שוקולד מפנק
-