תות-שמפיין | צילום: גליה אבירם

מתכון לאירוח בבית: קוקטייל חגיגי ומיוחד של תות שמפיין. מתאים למאורע חגיגי או לאירוח חורפי. הקוקטייל מוגש בימים אלה במסעדות רשת BBB במהלך חודשי החורף

זמן הכנה: 45 דקות

  • קושי: קל

מצרכים:

  • מצרכים למנה אחת 

    15 מ"ל סירופ מונין תות 
    15 מ"ל סאואר מיקס 

 

  • 180 מ"ל קאווה צינזאנו 

    תות שטוף חתוך לרבעים
    תות שטוף על שפת הכוס לקישוט.

אופן ההכנה

מוזגים את סירופ המונין לכוס שמפנייה. 

מוסיפים את הקאווה.
חותכים את התותים לרבעים ומניחים בתחתית הכוס.
את התות השלם חותכים בתחתיתו לחצי, כמעט עד הסוף ושמים אותו על שפת הכוס לקישוט.