מעמול עם תמרים מתכון לעוגיות מעמול אפייה וצילום: לאה מרציאנו

משהו מתוק וטעים לצד הקפה או התה, בהכנה מהירה. את המעמולים אפשר להכין במילוי תמרים או שוקולד.

  • זמן הכנה: 45 דקות
  • דרגת קושי: קל

מצרכים

  • שקית אבקת אפייה
  • חצי חבילת קמח
  • חבילת ממרח תמרים
  • שקית אבקת סוכר
  • 200 גר' חמאה
  • קינמון
  • אגוזי מלך 100 גרם

אופן ההכנה

  • בקערה לשים את חומרי הבצק (קמח, אבקת אפייה, חמאה ממוסת)
  • מרדדים את הבצק, מורחים ממרח תמרים ומפזרים מעל אגוזי מלך וקינמון.
  • מגלגלים לרולדה, מניחים את הרולדה על נייר אפייה ופורסים לעוגיות במרווח רצוי ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 30 דקות.
  • לאחר קירור העוגיות מפזרים אבקת סוכר.

*מושלם להגשה עם תה נענע. - הכמות מתאימה ל 30-40 עוגיות