לזניה גבינה ועגבניות

שבוע שבועות- והיום מתכון ללזניה גבינה ועגבניות קלה וטעימה

  • זמן הכנה: 45 דקות
  • דרגת קושי: קל

מצרכים

  • חבילת עלי לזניה
    3 קוטג'
    גבינת פטה או גבינת צאן (לא חובה)
    200 גרם גבינ"צ מגורדת
    חבילה 260 גרם רסק עגבניות 

  • 3 ביצים
    3 שיני שום כתושים
    בזיליקום
    מלח, פלפל

אופן ההכנה

  • בקערה אחת מערבבים את הגבינות עם הביצים
    בקערה שנייה מערבבים רסק עגבניות, עם חצי מים מגודל קופסת רסק העגבניות
    לקערה השנייה מוסיפים את האורגנו, שום, בזיליקום, מלח ופלפל
    פורסים בתבנית שכבת עלי לזניה, מעליה מחצית מתערובת העגבניות ומעל מחצית מתערובת הגבינות והביצים. מעל מפזרים 100 גרם גבינ"צ
    שוב שכבה נוספת של כל המוצרים
    מכניסים לתנור שחומר מראש ל- 180 מעלות לחצי שעה